Η προδοσία των Πρεσπών

Ολο το έθνος έδειξε, με κάθε τρόπο, ότι κατάλαβε πόσο μεγάλη ήταν η ζημία για την Ελλάδα από τη Συμφωνία των Πρεσπών – εκτός από την κυβέρνηση. Οι έχοντες την εξουσία, αν και γνωρίζουν άριστα τι πράττουν, παίζουν ανεπιτυχώς τον ρόλο των εθνοσωτήρων, που «σώζουν» την Ελλάδα από την «απομόνωση» (αν και είμαστε μέλη σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς), δίδοντας γη και ύδωρ στους Σκοπιανούς, που αγωνίζονται για να γίνουν δεκτοί σε Ε.Ε. και ΝΑΤΟ.

Οι κυβερνώντες
, όπως αποδεικνύεται από την εμμονή τους σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία, δεν έχουν πατρίδα τους την Ελλάδα, αλλά την καρέκλα.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι επόμενες γενεές, αλλά οι επόμενες εκλογές. Τα καλούδια τού να εξουσιάζεις μια ρημαγμένη, ταπεινωμένη, από παντού προδομένη χώρα φαίνονται στους πολιτικάντηδες μακράν ελκυστικότερα από την υπεράσπιση της ζωής, της τιμής, της περιουσίας και των πάσης φύσεως συμφερόντων και δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Η αξιοθρήνητη
κυβερνητική προπαγάνδα περί του «εθνωφελούς» (για την Ελλάδα) της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν πείθει ούτε τον… Ζάεφ, ο οποίος δεν κρατά τα προσχήματα και δεν κρύβει πόσο επωφελής για τα Σκόπια, φυσικά, είναι η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δήλωσε στο Κοινοβούλιο της χώρας του: «Η χώρα παραμένει η ίδια, η γλώσσα θα αναγνωρίζεται από όλους και η “Μακεδονία” θα γίνει μέρος όλων των διεθνών οργανισμών. […] Δημιουργούνται προϋποθέσεις ακόμη και για πιθανή διδασκαλία της “μακεδονικής” γλώσσας στη βόρεια Ελλάδα».

Με λίγα
λόγια, ενώ η ισορροπία δυνάμεων (υλικών και πολιτισμικών) θα έπρεπε να οδηγήσει στον εξελληνισμό των Σκοπίων, η ανεκδιήγητη ελληνική πολιτική τάξη θα… σκοπιανοποιήσει τη Μακεδονία μας!

Με αυτή τη συμφωνία η Ελλάδα παραιτείται της Ιστορίας, του πολιτισμού, αλλά και των άμεσων υλικών συμφερόντων της υπέρ των Σκοπίων. Η ελληνική κυβέρνηση, αγνοώντας τη σαφώς εκπεφρασμένη διά των συλλαλητηρίων και των λοιπών μαζικών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας- αντίθεση του ελληνικού λαού στην προδοσία των Πρεσπών, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να ολοκληρώσει το ασυγχώρητο πολιτικό έγκλημά της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα