Παράθυρο για «καρατόμηση» του Γεωργιάδη

Απάντηση με μισόλογα από τη Σπυράκη για το σενάριο κατάργησης των θέσεων των αντιπροέδρων στο συνέδριο της Ν.Δ.Με μία περίεργη απάντηση 23 λέξεων, που επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο της «καρατόμησης» του Αδωνη Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία του κόμματος! 

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών αν υπάρχει στον σχεδιασμό της Ν.Δ. το σενάριο της κατάργησης των θέσεων των αντιπροέδρων στο προσεχές συνέδριο του κόμματος, απάντησε ότι δεν σχολιάζει σενάρια και επί λέξει τόνισε: «Αυτό που μπορώ να σας βεβαιώσω είναι ότι η Νέα Δημοκρατία βαδίζει με όλα της τα στελέχη για τη νίκη στις εκλογές», ενώ συμπλήρωσε ότι «η χώρα χρειάζεται μια άλλη κυβέρνηση, που έχει σχέδιο, που έχει προοπτική, που μπορεί να δώσει στην Ελλάδα τις χαμένες δυνατότητες που έως τώρα στέρησαν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος με τη συμμαχία τους».

Η απάντηση της κυρίας Σπυράκη όχι μόνο δεν διαψεύδει ευθέως το ενδεχόμενο της κατάργησης του θεσμού της αντιπροεδρίας στη Ν.Δ., αντίθετα επιβεβαιώνει και είναι αποκαλυπτική του παρασκηνίου και των διεργασιών που έχουν λάβει χώρα το προηγούμενο διάστημα στο επιτελείο του προέδρου της Ν.Δ., δικαιώνοντας τη «δημοκρατία» που έχει αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε δεχτεί εισηγήσεις να καταργήσει τις θέσεις των αντιπροέδρων στο επικείμενο κομματικό συνέδριο, ώστε, «θυσιάζοντας» τον Κωστή Χατζηδάκη, να καρατομήσει τον Αδωνι Γεωργιάδη χωρίς να προκαλέσει μεγαλύτερη εσωκομματική αναστάτωση. 

Αν πάντως θα προχωρήσει αυτό το σενάριο είναι ένα ερώτημα που θα κριθεί και από την πολιτική συγκυρία, καθώς ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται στο πολιτικό στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ.

—-

Στον Δυτικό Τομέα Αθήνας ο Κυριάκος

Την υποψηφιότητά του στον Δυτικό Τομέα της Αθήνας ανακοίνωσε χθες βράδυ επισήμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κομματική συγκέντρωση στο Ιλιον. Ο πρόεδρος της Ν.Δ., υπενθυμίζοντας ότι εκλεγόταν λαμβάνοντας μεγάλη δύναμη σε ψήφους από τις δυτικές συνοικίες, απάντησε στην κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ περί πολιτικών τζακιών. «Μέσα στην καρδιά μου θα είμαι πάντα βουλευτής της Β’ Αθηνών» τόνισε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε στις κατηγορίες του πρωθυπουργού ότι η Ν.Δ. θα εφαρμόσει πολιτικές του ΔΝΤ, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «μας φόρτωσε μέτρα και τώρα προσφέρει ψίχουλα ως αντίδωρο» και τον κατηγόρησε για υποκρισία. Επίσης, υποψήφιοι στον Δυτικό Τομέα θα είναι οι Γεράσιμος Γιακουμάτος και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα