Συμφωνία με τον γερμανικό στρατό η Θέων Αισθητήρες

Νέα μεγάλη επιτυχία της ελληνικής εταιρίας. Θα προμηθεύσει με εξοπλισμό νυχτερινής όρασης τις ένοπλες δυνάμεις του ΒερολίνουTην υπογραφή συμφωνίας με τον γερμανικό στρατό για τον σχεδιασμό και την παραγωγή 1.700 δικύαλων νυχτερινής όρασης ανακοίνωσε η Θέων Αισθητήρες. Θα τοποθετηθούν στα οχήματα του στρατού και των ειδικών δυνάμεων καλύπτοντας τις ανάγκες νυχτερινής οδήγησης. 

Η συμφωνία αυτή, που είναι η 2η στη σειρά με τον γερμανικό στρατό και τις γερμανικές ειδικές δυνάμεις, αποτελεί μεγάλη επιτυχία για μια ελληνική εταιρία, καθώς διεισδύει στη δύσκολη και πολύ απαιτητική αγορά της Γερμανίας, όπου τα προϊόντα οφείλουν να είναι άκρως ανταγωνιστικά και να τηρούν προδιαγραφές άριστης ποιότητας. 

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2019 και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του ίδιου χρόνου. Η ΤΗΕΟΝ SENSORS αποτελεί ουσιαστικά τη μοναδική ελληνική εταιρία σχεδίασης, ανάπτυξης και παραγωγής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης με πλήρη σειρά προϊόντων και μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.

Εξαγωγές

Περισσότερα από 70.000 προϊόντα της εταιρίας βρίσκονται σε επιχειρησιακή λειτουργία διεθνώς, ενώ κατά την τελευταία δεκαετία η Θέων Αισθητήρες εξάγει, μαζί με τις άλλες εταιρίες του ομίλου EUROPEAN FINANCE & AEROSPACE GROUP, προϊόντα που σχεδιάστηκαν και παράχθηκαν στην Ελλάδα σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο.

«Η υπογραφή αυτής της σύμβασης αποτελεί επιστέγασμα πάνω από 20 χρόνια προσπαθειών και επιτυχιών στην παγκόσμια αγορά. Στους άμεσους στόχους μας είναι η κατάθεση προσφορών στον γαλλικό στρατό αρχές του 2019, έναν από τους ελάχιστους στρατούς στην Ευρώπη που δεν χρησιμοποιεί όργανα της THEON, αλλά και στους δύο διαγωνισμούς του αμερικανικού Πενταγώνου που ήδη προκηρύχθηκαν στις ΗΠΑ, όπου τα προϊόντα της THEON θεωρούνται ισότιμα με τα αντίστοιχα εγχώρια» σημείωσε ο γενικός διευθυντής της Θέων Αισθητήρες Βασίλειος Σαββαΐδης. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της εταιρίας Κρίστιαν Χατζημηνάς επισήμανε ότι η εταιρία προβαίνει σε ανακοινώσεις μόνο εφόσον έχει υπογραφεί σύμβαση. «Η THEON SENSORS αναδείχθηκε τους τελευταίους μήνες μειοδότρια εταιρία στους πιο σημαντικούς, πολύμηνους και ιδιαίτερα απαιτητικούς διαγωνισμούς στην Ευρώπη καθιστώντας την ως Νο 1 εταιρία στην Ευρώπη στα ηλεκτροοπτικά συστήματα νυχτερινής όρασης και στις τρεις πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Θα υπάρξουν σύντομα σχετικές ανακοινώσεις» τόνισε. 

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η προσπάθεια υποτίμησης του ρόλου της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας για αλλότριους ή πολιτικούς σκοπούς με «εμπορικές» ορολογίες και υπονοούμενα «λάσπης» δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, είναι πρακτική του παρελθόντος.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα