Ryanair: Συμφώνησε με τους Γερμανούς πιλότους

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους της Ευρώπης, η Ryanair, κατάφερε να συμφωνήσει με το συνδικάτο των Γερμανών πιλότων V.C. (Vereinigung Cockpit), απομακρύνοντας το κίνδυνο νέων απεργιών μέσα στην περίοδο των εορτών Το V.C. ήταν υπεύθυνο για την πρώτη απεργία των πιλότων της Ryanair τον περασμένο Δεκέμβριο. Η εταιρία, που έχει αντιμετωπίσει σειρά κινητοποιήσεων στην Ευρώπη αυτό τον χρόνο, είχε εκφράσει την πρόθεσή της να καταλήξει σε συμφωνίες με τα συνδικάτα στις βασικές της αγορές πριν από το τέλος Μαρτίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ryanair, η συμφωνία τετραετούς διάρκειας περιλαμβάνει επιμέρους συμφωνίες για τους μισθούς, τις συντάξεις, τα επιδόματα των πιλότων και την ετήσια άδειά τους.

«Παρότι δεν είναι μια πλήρης συλλογική σύμβαση εργασίας ακόμη, είναι μια σαφής πρόοδος» ανέφερε ο αναλυτής Μαρκ Σίμπσον της εταιρίας Goodbody.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα