Νέα επίθεση με μολότοφ στην οικία Φλαμπουράρη

Για άλλη μια φορά το σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια έγινε χθες στόχος κουκουλοφόρων, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κυβέρνησηςΟλα ξεκίνησαν γύρω στις 7 μ.μ., όταν περίπου 20 κουκουλοφόροι έκαναν επίθεση με βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη. Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ η Αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μιλά για μεθόδους που ταιριάζουν στον υπόκοσμο, τονίζοντας: «Η νέα επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη καταδεικνύει την άθλια στοχοποίησή του, με ενέργειες που προσιδιάζουν στον υπόκοσμο και καμία σχέση δεν έχουν με οποιαδήποτε πολιτική δράση. Οσοι επιδίδονται σε αυτές τις ενέργειες να ξέρουν ότι δεν μπορούν να τρομοκρατήσουν κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης».

Ανακοίνωση καταδίκης εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία, στην οποία τονίζεται μεταξύ άλλων: «Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση κουκουλοφόρων κατά της οικίας του κ. Φλαμπουράρη. Η κυβέρνηση, ωστόσο, θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι φέρει ακέραιη την ευθύνη για τη γενικευμένη ανομία, η οποία αντιμετωπίζεται μόνο με μηδενική ανοχή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα