Μομφές κατά Ελλάδας για φόνο Αλβανού από… Αλβανό

Απύθμενο θράσος από τα ΤίραναΚαι οι Αλβανοί… τρελάθηκαν. Στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για τη δολοφονία Κατσίφα, με ανακοίνωση του ΥΠΕΞ τους κατηγορούν την Ελλάδα για τη δολοφονία Αλβανού στην Καβάλα, μόνο που την έκανε… Αλβανός! Το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «σειρά δολοφονιών Αλβανών», μιλά για μια «άνευ προηγουμένου εκστρατεία μίσους και βίας» που αντιμετωπίζουν οι Αλβανοί στην Ελλάδα και εκφράζει τη δέσμευση της χώρας να προστατεύσει τα «θεμελιώδη δικαιώματά τους».

Σκληρή ήταν η απάντηση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών. Ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ, Αλέξανδρος Γεννηματάς, κάλεσε το υπουργείο Εξωτερικών της γείτονος να δείξει την «απαιτούμενη ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι αναμένεται ακόμα το πόρισμα για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα