Βίντεο κατέγραψε τη βόλτα με τον δολοφόνο

Οι δράστες έδεσαν τα πόδια της Ελένης Τοπαλούδη πριν την πετάξουν στον γκρεμόΒίντεο-ντοκουμέντο από την τελευταία φορά που εθεάθη ζωντανή η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας, ενώ την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για να διαλευκανθεί η δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Το υλικό που δημοσίευσε η ιστοσελίδα dimokrariki.gr έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Σε αυτό φαίνεται ένας από τους δολοφόνους, ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., να πηγαίνει στο σπίτι της και κατόπιν να εμφανίζεται η Ελένη Τοπαλούδη. Σύμφωνα με όσα φαίνονται στο θολό βίντεο, η 21χρονη τον φιλάει στο μάγουλο και φεύγει μαζί του, βαδίζοντας προς το λευκό βαν, που ήταν σταθμευμένο λίγα μέτρα πιο κάτω και στο οποίο τους περίμενε ο 21χρονος Ροδίτης Μανώλης Κ. 

Πρόκειται για τις τελευταίες στιγμές πριν η άτυχη κοπέλα ζήσει την απόλυτη φρίκη στα χέρια των νεαρών δολοφόνων, οι οποίοι τη βίασαν, την ξυλοκόπησαν και τελικά τη δολοφόνησαν, ρίχνοντάς τη ζωντανή στα βράχια στην παραλία Φώκια της Λίνδου! Μάλιστα, στην αποκάλυψη ότι οι δύο νεαροί, πριν πετάξουν την 21χρονη φοιτήτρια στα βράχια, της είχαν δέσει τα πόδια, προκειμένου να μη διαφύγει, προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Στο μεταξύ, οι δύτες βρήκαν στη θάλασσα το σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι η Ελένη Τοπαλούδη λίγα λεπτά αφότου πήγε στο ραντεβού θανάτου με τους δύο νεαρούς στους Πεύκους.

Στο ίδιο σημείο, στην περιοχή όπου την πέταξαν γυμνή αλλά ζωντανή οι κατηγορούμενοι, εντοπίστηκαν και τα ρούχα της. Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες ότι στο πάτωμα και στους τοίχους του εξοχικού σπιτιού όπου κακοποιήθηκε η κοπέλα βρέθηκαν διάσπαρτες κηλίδες αίματος, που μαρτυρούν ότι προηγήθηκε άγρια πάλη ανάμεσα στους δράστες και στο θύμα.

Οι δύο νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην ανακρίτρια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η στάση που θα κρατήσει η υπεράσπιση του 19χρονου Αλβανού (στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το έγκλημα), καθώς δεν αποκλείεται να πάρει πίσω την αρχική ομολογία του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα