Μνημόσυνο για τον Κατσίφα από Ψωμιάδη – Ανθιμο

Μνημόσυνο στη μνήμη του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στο κέντρο της ΘεσσαλονίκηςΤην πρωτοβουλία ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη πολιτών» και έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Στο 40ήμερο μνημόσυνο θα χοροστατήσει ο παναγιότατος μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος, ενώ αναμένεται να παρευρεθούν μέλη της οικογένειας του Κατσίφα. «Πρόκειται για τον ελάχιστο φόρο τιμής στο πρόσωπο ενός ήρωα, που συγκλόνισε με τον θάνατό του» αναφέρει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Πρόκειται για έναν σύγχρονο ήρωα, που θύμισε σε όλους εμάς ότι υπάρχει ένα ζωντανό κομμάτι του ελληνισμού εκτός των εθνικών μας συνόρων, όπου η καρδιά πάλλεται και δονείται για την Ελλάδα μας» σχολιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και καλεί τον κόσμο «να δώσει την τιμή που αξίζει στον ήρωά μας». Σημειώνεται ότι την πρωτοβουλία αυτή του κ. Ψωμιάδη υποστηρίζουν και άλλες πατριωτικές κινήσεις της πόλης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα