Απαράδεκτος Αδωνις για Αντετοκούνμπο

Απαράδεκτες δηλώσεις από τον Αδωνι Γεωργιάδη με στόχο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορούσε να προφέρει ούτε το όνομα του Έλληνα άσου! Όταν αναφέρθηκε μάλιστα στον σούπερ σταρ των Μπακς, σε μια εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άδραξε την ευκαιρία να μιλήσει απαξιωτικά. «Ο… Ακενοτούμπο δεν είναι Έλληνας, γεννήθηκε κάπου στην Αφρική και πήρε ελληνική ιθαγένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πιάστηκε, φυσικά, ανενημέρωτος καθώς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στην Ελλάδα από γονείς μετανάστες από τη Νιγηρία.

Βασιλακόπουλος: «Δεν χωράει ο ρατσισμός»

Απαράδεκτο χαρακτήρισε το ρατσιστικό συμβάν προ εβδομάδων κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Συγκεκριμένα τόνισε: «Απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο! Σωστά καταδικάστηκε από το σύνολο της κοινωνίας. Οχι μόνο επειδή είναι ένας μεγάλος παίκτης του μπάσκετ, αλλά γενικότερα επειδή στην Ελλάδα δεν χωράει ο ρατσισμός. Ο Θανάσης είναι πολύ καλό παιδί και δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος».

Ωστόσο, αναφέρθηκε και στον αδερφό του, Γιάννη, λέγοντας: «Ελπίζουμε να δούμε και τον Γιάννη, ο οποίος δεν φταίει γιατί έτσι είναι το σύστημα του ΝΒΑ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Εθνική Ελλάδος τονίζοντας: «Προχωράει γιατί αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα γίνεται μία δουλειά παραγωγής. Κάποιοι προσπαθούν να την αντικαταστήσουν και αντί για παραγωγή να έχουμε εισαγωγή. Βλέπετε ότι προτιμούν να φέρουν ξένους παίκτες παρά να εμπιστευτούν τους Έλληνες, όπως έγινε παραδείγματος χάριν με τον Χαραλαμπόπουλο. Όλοι προτιμούν να φέρουν κάποιον ξένο γιατί είναι πιο φθηνοί από τους Έλληνες παίκτες», κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα