Ο Αδωνις προωθεί τον Σταμάτη Πουλή (του ΚΕΕΛΠΝΟ) για τη λίστα της ΝΔ στον Δυτικό Tομέα της Β’ Αθηνών!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε και επίσημα αυτές τις ημέρες ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών…➤➤➤
Εκτός από τους νυν βουλευτές Γ. Γιακουμάτο και Μ. Βαρβιτσιώτη, όμως, μαθαίνω ότι για την ίδια εκλογική περιφέρεια προαλείφεται και ένα πρόσωπο-έκπληξη…
➤➤➤
Πρόκειται για τον Σταμάτη Πουλή (φωτό δεξιά)!
➤➤➤
Πρόκειται για τον πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή σύγκρουση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα είχαν μάλιστα ακόμη μια δημόσια αντιπαράθεση με ανταλλαγή βαρύτατων εκφράσεων: «Σκάσε, τσογλάνι…», «Πολάκη, ξίδι…» και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα.
➤➤➤
Ο κ. Πουλής, που έχει απολυθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ ύστερα από την άσκηση διώξεων σε βαθμό κακουργήματος για εμπλοκή του στα οικονομικά σκάνδαλα στον οργανισμό, έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, η απόφαση της οποίας εκκρεμεί.
➤➤➤
Και πώς προέκυψε θέμα συμμετοχής του στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο;
➤➤➤
Εκείνος που, κατά τις πληροφορίες μου, το επέβαλε είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης… Ο κ. αντιπρόεδρος τον έχει πάρει υπό την πολιτική και εσωκομματική προστασία του… Προφανώς θέλει -με την «προίκα» που διαθέτει και στις δυτικές συνοικίες- να τον βγάλει και βουλευτή!
➤➤➤
Φανταστείτε τώρα να επαληθευτεί το σενάριο που θέλει τον Π. Πολάκη να μετακομίζει από τα Χανιά κι αυτός στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρόκειται για μονομαχία με τα όλα της…
➤➤➤
Κατά τα λοιπά, συνεχίζεται η αναζήτηση υποψηφίου από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας… Ο υφυπουργός Ηλιόπουλος παραμένει λύση ανάγκης, αλλά θεωρείται ότι δεν διασφαλίζει τη συμμετοχή στον δεύτερο γύρο.
➤➤➤
Το Μαξίμου ψάχνει ένα πιο «ισχυρό» πολιτικό πρόσωπο, αφού οι άλλες λύσεις (καλαθοσφαιριστών κ.λπ.) δεν περπάτησαν.

➤➤➤
Μου λένε λοιπόν ότι στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου (φωτό)! Αν προκύψει, θα είναι όντως μια επιλογή-έκπληξη…
➤➤➤
Ασχετο: Στον απόηχο της υπόθεσης του γνωστού ενεχυροδανειστή, κάποιοι διαδίδουν ότι θα σκάσει οσονούπω βόμβα με… γαλάζιο «Ριχάρδο», που θέλει και να πολιτευτεί! (Δηλαδή, δηλαδή;)

Ρεπόρτερ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα