Πυρά Κυριάκου σε Τσίπρα για δημόσια ασφάλεια, Μακεδονικό και οικονομία

«Το τελικό δίλημμα των εκλογών θα είναι αν θα δώσουμε μια τρίτη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα ή αν θα δώσουμε πρώτη ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη» είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατά την ομιλία του το Σάββατο στην Τρίπολη……σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Πελοποννήσου, εξαπολύοντας δριμεία εφ’ όλης της ύλης επίθεση κατά του πρωθυπουργού.

«Μας είπε ο κ. Τσίπρας ότι κυβερνά 100 μέρες, κυβερνά τη χώρα 1.414 ημέρες και η χώρα πήγε πίσω. Οι Ελληνες έγιναν φτωχότεροι, η οικονομία καταρρακώθηκε και επέστρεψε η κρίση» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστρεψε τα πυρά της κριτικής του στα θέματα της δημόσιας ασφάλειας, συγκρίνοντας την Αθήνα με τη Συρία, ενώ σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε κατά του Αλέξη Τσίπρα και για το Σκοπιανό.

«Ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που όλοι είχαν πει όχι, ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής και ο Σαμαράς. Και τώρα ο κ. Ζάεφ μάς κουνά το δάχτυλο, λέει να διδάσκεται η “μακεδονική” γλώσσα στα ελληνικά σχολεία. Του λέμε ότι η Ν.Δ. ήταν, είναι και θα είναι απέναντι στη συμφωνία των Πρεσπών να μην περάσει, γιατί υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε «δεν θέλω να πάρω μόνο μια ισχυρή λαϊκή εντολή, αλλά θέλω να είμαστε και μια καλή κυβέρνηση», ενώ επανέλαβε ότι στόχος της Ν.Δ. είναι να κερδίσει και τις 13 περιφέρειες της χώρας.

«Κατανοούμε τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης. Αντί για απολύσεις, συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους και δώρα στους φίλους του επιχειρηματίες, ο ίδιος αναγκάζεται να ψηφίσει τα θετικά μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη δίκαιη ανάπτυξη και τη στήριξη των μεσαίων και ασθενέστερων στρωμάτων.
Κουράγιο, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κανείς δεν θα σου δώσει την ευκαιρία να γυρίσεις τη χώρα πίσω στις μέρες των Μνημονίων και της λιτότητας» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα