Σκάνδαλο! Εκαναν σεξ στη Βουλή της Ιταλίας

Εκείνος είναι βουλευτής της Λέγκας του Βορρά, ενώ εκείνη βουλευτίνα του Κινήματος των 5 Αστέρων, και παρόλο που πολλοί το θεωρούσαν φυσικό η συγκυβέρνηση να τους φέρει κοντά, κανείς δεν φανταζόταν πόσο, μέχρι που τους έκαναν τσακωτούς σε τουαλέτα του ιταλικού Κοινοβουλίου! Τα κουτσομπολιά στους διαδρόμους του Μοντετσιτόριο δίνουν και παίρνουν, καθώς βουλευτές και υπάλληλοι αναζητούν ποιο μπορεί να είναι τελικά το «παράνομο» ερωτικό ζευγάρι, ενώ την απάντηση στο ροζ σκάνδαλο φαίνεται ότι έχει η βουλευτίνα της αντιπολίτευσης Αλέσια Μοράνι. «Καυτές τουαλέτες στη Βουλή και όχι εξαιτίας της θέρμανσης που άναψε πρόσφατα» έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Il Giornale», ρίχνοντας πρώτη την είδηση «βόμβα» στην ιταλική πολιτική σκηνή.

Δεν ανακοίνωσε, πάντως, ονόματα «προς σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των βουλευτών», αλλά ανέφερε ότι έπιασαν «σε πολύ στενές επαφές» έναν βουλευτή της Λέγκας και μια συνάδελφό του του Κινήματος των 5 Αστέρων «που δεν περνάει απαρατήρητη». «Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρωτήστε την Αλέσια Μοράνι» έγραφε η εφημερίδα «Il Tempo», την ώρα που άλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή ύπαρξη ροζ βίντεο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα