Ταξιδάκια Κρέτσου για… επενδύσεις στο Λονδίνο, ενώ ο Τύπος ταλανίζεται

Την ώρα που ο χώρος του Τύπου στην Ελλάδα έχει αφεθεί χωρίς καμία στήριξη από την κυβέρνηση, μαζί και οι εκατοντάδες εργαζόμενοι στα ΜΜΕ……ο Λευτέρης Κρέτσος κάνει ταξιδάκια στο Λονδίνο, με πρόσχημα αυτήν τη φορά την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στον χώρο της οπτικοακουστικής παραγωγής.

Ομως ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αλλά και ο προϊστάμενός του Νίκος Παππάς κωφεύουν στις συνεχείς εκκλήσεις της έντυπης δημοσιογραφίας να στηριχτεί έμπρακτα, για να συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα δημοκρατίας σε μια περίοδο, κατά την οποία οι πολίτες έχουν ανάγκη την ανεξάρτητη, αντικειμενική ενημέρωση.

Ο υπερδραστήριος στα ταξίδια κ. Κρέτσος εκπροσώπησε τη χώρα μας στην ετήσια έκθεση Focus 2018 «The meeting place for international productions».

Συναντήθηκε με τους διοργανωτές της έκθεσης καθώς και με εκπροσώπους εταιριών οπτικοακουστικής παραγωγής, με τους οποίους συζήτησε το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Οσο για τις ελληνικές εφημερίδες με τα τεράστια λειτουργικά προβλήματα, τα οποία επιδεινώνονται από την απροθυμία των τραπεζών να προχωρήσουν σε δανεισμό των επιχειρήσεων, ο κ. Κρέτσος συνεχίζει να αδιαφορεί…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα