Αντιπαράθεση και για τα media του Μαρινάκη

Τα «fake news» μπήκαν ακόμα μια φορά στην πολιτική αντιπαράθεση, με τον Αλέξη Τσίπρα να κατηγορεί στη Βουλή τον Κυριάκο Μητσοτάκη για συμπαιγνία με τα ΜΜΕ συμφερόντων Μαρινάκη, τα οποία, όπως είπε, «δίνουν τα ρέστα τους με τόσα δημοσιεύματα fake όλο αυτό το διάστημα»Επικαλούμενος δε συγκεκριμένα πρωτοσέλιδα από τα «Νέα» και τα «Παραπολιτικά» επιχείρησε να αποδομήσει τις βολές του προέδρου της Ν.Δ. για τα σκάνδαλα της κυβέρνησης.

Αρχικά αναφέρθηκε σε δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», σύμφωνα με το οποίο συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου ζητούσε μίζα από τον επιχειρηματία Ιωσήφ Λιβανό εν γνώσει του Μεγάρου Μαξίμου. Στη συνέχεια έδειξε από το βήμα της Βουλής το ρεπορτάζ των «Νέων» από το 2015, που μιλούσε για γραφείο διευθετήσεων και εξυπηρετήσεων που είχαν δημιουργήσει οι Νίκος Παππάς και Χρήστος Σπίρτζης.

Παραθέτοντας αρκετά παρόμοια «καταγγελτικά» ρεπορτάζ, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι, παρά τον δημοσιογραφικό ντόρο που προκαλείται κάθε φορά, η διάψευση έρχεται ύστερα από μήνες και περιορίζεται απλώς σε ένα «μονόστηλο».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα