Βόμβες Καμμένου για «Noor 1» – στημένα

Την αντίθεσή του με τη Συμφωνία των Πρεσπών επανέλαβε ο Πάνος Καμμένος στην Ολομέλεια της Βουλής, σημειώνοντας πως, όταν έρθει εκεί προς κύρωση, οι ΑΝ.ΕΛ. θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφίαΑναφέρθηκε και στην υπόθεση του «NOOR1»: «Η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι ο διάλογος για τον οποίον εγώ εκλήθην για να απολογηθώ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής, με τελεσίδικη απόφαση της Δικαιοσύνης, ήταν πλαστογραφημένη υποκλοπή από τη συμμορία των ναρκωτικών του “NOOR 1”. Και δεν είπαν ούτε ένα “συγγνώμη”.

Γιατί ακριβώς παίρνουν γραμμή, γιατί δικηγόρος του κ. Μαρινάκη και του κ. Κουρτάκη είναι ο κ. Βορίδης, ο βουλευτής και καθοδηγητής της Ν. Δ.».

Ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν σε κάποια κακουργήματα να ορίζεται ανακριτής μέσα σε μία εβδομάδα και στην υπόθεση του “NOOR 1”, έχοντας ασκηθεί ποινικές διώξεις για εμπορία ναρκωτικών, για προμήθεια ναρκωτικών, για διακίνηση ναρκωτικών -τριών τόνων ηρωίνης- να μην έχει οριστεί ακόμα ανακριτής γιατί δεν συνεδριάζει το Εφετείο Πειραιώς».

Ζήτησε δε από τον υπουργό Δικαιοσύνης «να έρθει και να μας το πει». «Επίσης πώς είναι δυνατόν ο εισαγγελέας που αναλαμβάνει, με διορισμό από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, την αναίρεση για τα στημένα παιχνίδια, να είναι ο μόνος δικαστικός από τους 22 ο οποίος έχει αντιταχθεί στο Συμβούλιο υπέρ του κυρίου Μαρινάκη; Διότι, βεβαίως, το παρακράτος συνεχίζει να διοικεί» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα