Λεβέντης: Σαν να είμαστε στο θέατρο Αλίκη

Επίθεση τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Βασίλης Λεβέντης«Αλλο ένα σόου για δύο ήταν η σημερινή (χθεσινή) συνεδρίαση. Από τη μια, ο κ. Τσίπρας με το success story του και, από την άλλη, ο κ. Μητσοτάκης που ράβει κοστούμια και εφορμά σαν Ζορό να καταλάβει την εξουσία… Απαρίθμησαν διάφορα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Και όσα απαρίθμησαν είναι αληθινά. Χειροκρότημα από κάτω, λες και είμαστε στο θέατρο “Αλίκη”» τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, που αναφέρθηκε και στην εποχή Σημίτη.

«Πού θα βρούμε τέτοιον δάσκαλο να κάνει σκάνδαλα στο Χρηματιστήριο και όλα τα αίσχη που έκανε;» διερωτήθηκε. Χαρακτήρισε τα επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση «μποναμάδες» και κάλεσε τον πρωθυπουργό «να τα πάρετε εσείς τα 300 ευρώ, να μπαλώσετε τρύπες. Απευθύνεστε σε προσωπικότητες, σε Ελληνες πολίτες, όχι σε παρακατιανούς και πληβείους για να μιλάτε έτσι. Εχει αξιοπρέπεια ο ελληνικός λαός, άσχετα αν όλα αυτά τα χρόνια τού τη στερήσατε» σημείωσε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα