Καισαριανή: Δεύτερη επίθεση με μολότοφ στο κτίριο των ΜΑΤ

Νέα καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ έκανε χθες το απόγευμα ομάδα κουκουλοφόρων στο κτίριο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, στην οδό Χίου 8, στην Καισαριανή Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στο κτίριο από τη συμβολή των οδών Υμηττού και Μανωλίδη, και εκσφενδόνισαν πολλές βόμβες μολότοφ, προκαλώντας ζημιές σε ιδιωτικά οχήματα αστυνομικών που ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Αμέσως μετά την επίθεση οι δράστες διέφυγαν τρέχοντας προς την πλευρά της Πανεπιστημιούπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα χθες υπήρξε ανάληψη ευθύνης για την προηγούμενη επίθεση στο ίδιο κτίριο στις 2 Δεκεμβρίου, με κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου και υπογράφεται από την ομάδα «Αναρχικές – Αναρχικοί ενάντια στη λήθη».

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα