Η ποίηση «ενώνει» Μητσιά και Καραμπέτη

Σε νέα παράσταση από 21 ΔεκεμβρίουΟ Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ενώνουν και πάλι τις μουσικές δυνάμεις τους. Μετά την περσινή παράσταση «Ο Γκάτσος που αγαπήσαμε» οι δυο τους θα συνεργαστούν ξανά σε μια νέα, με τίτλο «Αυτός ο κόσμος, ο Μικρός, ο Μέγας», με μελωδικό «όχημά» τους και πάλι την ποίηση.

Στο πρόγραμμα, το οποίο αρχίζει στις 21 Δεκεμβρίου στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός», έχουν συμπεριληφθεί ποιήματα των Διονυσίου Σολωμού, Κώστα Βάρναλη, Κώστα Καρυωτάκη, Οδυσσέα Ελύτη, Γιάννη Σκαρίμπα, Γιώργου Σεφέρη, Ιάκωβου Καμπανέλλη, Μάνου Ελευθερίου, Γιώργου Σκούρτη, Τάσου Λειβαδίτη και πολλών ακόμη. Οι μουσικές παραστάσεις θα συνεχιστούν στις 22, 28 και 29 Δεκεμβρίου, αλλά και στις 4 και 5 Ιανουαρίου. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει κάνει ο Γιώργος Λιάνης. Ωρα έναρξης: 21.00.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα