Τέλος ο Γιάγια Τουρέ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Τουρέ, αμφίβολος ο Λάζαρος με Μίλαν

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Γιάγια Τουρέ. Η πειραϊκή ομάδα έλυσε χτες τη συνεργασία της με τον Ιβοριανό ποδοσφαιριστή, μόλις τρεις μήνες μετά την απόκτησή του. Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός είχε έρθει στην Ελλάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς και χτες έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Ο Τουρέ πήγε το πρωί στου Ρέντη, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία του Ολυμπιακού και εκεί οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λυθεί η συνεργασία τους κοινή συναινέσει. Ο Αφρικανός παίκτης δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή τον τελευταίο ένα μήνα, ήταν διαρκώς εκτός αποστολής και ήταν φανερό ότι θα χώριζαν οι δρόμοι τους άμεσα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μόνο σε 5 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, σε αυτό το δεύτερο πέρασμά του από την Ελλάδα, χωρίς να σκοράρει ή έστω να έχει μία ασίστ. Έπαιξε σε 2 αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ (Μίλαν και Ντουντελάνζ), σε 2 παιχνίδια πρωταθλήματος (ΑΕΚ και ΟΦΗ) και έκανε πρεμιέρα στους Ερυθρόλευκους στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Αυτό που ενδιαφέρει τους Ερυθρόλευκους, όμως, είναι ο σημαντικός αγώνας αύριο με αντίπαλο τη Μίλαν, στο οποίο ο Μαρτίνς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Χασάν, Ναουέλ, Μεριά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χριστοδουλόπουλου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα