Πήγε για μαλλί αλλά βγήκε… κουρεμένη η Στόρμι Ντάνιελς

Ο Μάικλ Κόεν, πρώην δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ και ένας από τους στενότερους συνεργάτες του, καταδικάστηκε χθες από δικαστήριο της Νέας Υόρκης σε τρία χρόνια κάθειρξη……έχοντας ήδη δηλώσει ένοχος για εννέα ποινικά αδικήματα, μεταξύ των οποίων φορολογική απάτη, ψευδορκία κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο Κογκρέσο και παραβίαση του εκλογικού νόμου για τις χρηματοδοτήσεις.

Ειδικά σε ό,τι αφορά το τελευταίο, η ενοχή του Κόεν εμπλέκει άμεσα και τον Τραμπ σε ποινικό αδίκημα, καθώς σχετίζεται με τα χρήματα που έδωσε ο δικηγόρος στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και στο «κουνελάκι» του «Playboy» Κάρεν Μακ Ντούγκαλ, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με την εισαγγελία της Νέας Υόρκης, ήταν παράνομα, αφού δόθηκαν με εντολή του υποψήφιου τότε Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, παραβιάζοντας τον εκλογικό νόμο για τις χρηματοδοτήσεις.

Ο 52χρονος μεγαλοδικηγόρος πρέπει να παρουσιαστεί στις αστυνομικές Αρχές στις 6 Μαρτίου, προκειμένου να μεταφερθεί στη φυλακή. Μέχρι τότε θα πρέπει επίσης να καταβάλει το ποσό του 1.000.000 δολαρίων για αποζημιώσεις.

Λίγες ώρες νωρίτερα ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Αντζελες αποφάσισε ότι η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πρέπει να πληρώσει τα δικαστικά έξοδα ύψους 300.000 δολαρίων της νομικής ομάδας του Ντόναλντ Τραμπ, αφού έχασε τη δίκη κατά του Αμερικανού προέδρου για συκοφαντική δυσφήμηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα