Συναυλία των Onirama (!) στο συνέδριο της ΝΔ, για καλό σκοπό

Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του σημαντικού έργου που πραγματοποιεί η Κιβωτός του ΚόσμουΚαι συναυλία με τους ΟΝΙRAMA, το Σάββατο, θα έχει το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που αρχίζει την Παρασκευή. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μας, τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου που πραγματοποιούν η Κιβωτός του Κόσμου και ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος πρόσφατα πήρε το Βραβείο του Καλύτερου Ευρωπαίου Πολίτη με ομόφωνη απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Μητσοτάκης πρόσφατα επισκέφθηκε την Κιβωτό μαζί με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος διεκδικεί τη θέση του προέδρου της Κομισιόν. Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη παράλληλη δράση του 12ου Συνεδρίου της Ν.Δ., μια και θα υπάρχουν ακόμη και ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με φορτιστές, προκειμένου να ενημερωθούν οι σύνεδροι του κόμματος για ένα ζήτημα που συνδέεται τόσο με την προστασία του περιβάλλοντος όσο και με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στις μεταφορές.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα διεξαχθούν σεμινάρια που αφορούν τόσο την επικοινωνία και τα ΜΜΕ όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως:

• Το bullying, ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα στο οποίο δεν είχε δοθεί στο παρελθόν η απαραίτητη προσοχή και το οποίο συμπεριλαμβάνεται ως θέμα συζήτησης για πρώτη φορά σε συνέδριο πολιτικού κόμματος.
• Τις ανισότητες που αντιμετωπίζουν μέχρι σήμερα οι γυναίκες στην αγορά εργασίας.
Τέλος, όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα που περιλαμβάνουν
• την έκθεση γελοιογραφίας «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο»,
• την οργάνωση Win Cancer που συνδράμει συνανθρώπους μας στη μάχη που δίνουν κατά του καρκίνου, μια οργάνωση που οραματίστηκε και ίδρυσε ο Δημήτρης Σιάχος, ο οποίος μέχρι το τέλος της ζωής του στάθηκε αρωγός σε άλλους ασθενείς.
• Προσομοιωτές συγκρούσεων του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Στόχος είναι να γίνει αντιληπτή με τον πλέον άμεσο τρόπο η σημασία που έχει η ασφαλής οδήγηση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα