«Αγρίεψε» η Παπακώστα με τα σενάρια για συνδιαλλαγή

Απέρριψε η Κατερίνα Παπακώστα (φωτό) τα σενάρια, σύμφωνα με τα οποία είχε προχωρήσει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών με αντάλλαγμα την είσοδό της στην κυβέρνηση«Οσοι σπεύδουν να μιλάνε για μένα και να σχολιάζουν δίχως την έγκρισή μου και την άδειά μου, και να θεωρούν προϊόν συναλλαγής τη συμμετοχή μου στην κυβέρνηση σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών, να ξέρουν ότι, αν το συνεχίσουν, θα με βρουν απέναντι, όπως δεν έχω κάνει ποτέ στα 18 χρόνια που πολιτεύομαι, με όλα τα όπλα που η δημοκρατία μού παρέχει» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας από το βήμα της Βουλής που μίλησε για τον Προϋπολογισμό.

Στο μεταξύ και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη έκανε μια αμφίσημη δήλωση όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, αφήνοντας «παράθυρο» να μην την ψηφίσει, αν και δύσκολα θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. «Θέλω να δω τα τελικά κείμενα και μετά θα αποφασίσω» είπε σε τηλεοπτικό σταθμό.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα