Σκουρλέτης: Θα βρεθεί η αναγκαία πλειοψηφία

Τα σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να περνάει τη Συμφωνία των Πρεσπών και με σχετική πλειοψηφία, αν τα βρει σκούρα, επιβεβαίωσε εμμέσως ο Πάνος Σκουρλέτης «Πολιτικά είναι ένα ζήτημα να κυρωθεί με λιγότερες ψήφους. Αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς» σημείωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, υπονοώντας ότι τα σενάρια σχετικής πλειοψηφίας είναι υπαρκτά, αν και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η κυβέρνηση διαθέτει την ευρεία πλειοψηφία.

«Είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχει πλειοψηφία 151+. Πιστεύω ότι δεν έχουμε αλλαγή στους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς σε σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε, εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αν η Ν.Δ. καταθέσει πρόταση μομφής.

Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι ανέχεται όσους καλούν σήμερα σε αντισυγκεντρώσεις έξω από το Παλέ ντε Σπορ. «Υπήρχε περίπτωση ο πατέρας του ή ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ή ο Κώστας Καραμανλής να κάνουν κάτι τέτοιο; Ας βγουν και ας δηλώσουν ότι ζητούν την απομόνωση των ακροδεξιών στοιχείων» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα