«Ανοιγμα» Σαρίδη στον ΣΥΡΙΖΑ, σιωπή από Λεβέντη

«Ανοιγμα» στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει με την ψήφο του τον Προϋπολογισμό«Υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον Προϋπολογισμό» είπε, εξηγώντας ότι ο Προϋπολογισμός «γράφτηκε στην Ελλάδα από Ελληνες», «δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια» και «αποκαθιστά αδικίες».

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η διαφοροποίηση του βουλευτή και το ξεκάθαρο φλερτ στον ΣΥΡΙΖΑ θα σήμαινε την άμεση διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ενωσης Κεντρώων. Ωστόσο, αναγκαστικά το κόμμα δεν αντιδρά, καθώς, αν ο κ. Σαρίδης αποχωρήσει, τότε αυτό θα μείνει με τέσσερις βουλευτές και αυτομάτως θα διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη, μια και ο Κανονισμός της Βουλής προβλέπει ότι χρειάζονται πέντε βουλευτές για υπάρξει Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Οποιος θέλει να διαλύσει την Κ.Ο. ας πάρει πάνω του το στίγμα του αποστάτη». Αυτό δήλωναν κύκλοι της Ενωσης Κεντρώων για να δικαιολογήσουν την απουσία οποιασδήποτε αντίδρασης στο «αντάρτικο» του βουλευτή. Οσο για τους ψιθύρους που ακούγονται περί υπερψήφισης του Σκοπιανού από τον βουλευτή του Βασίλη Λεβέντη, ο ίδιος απέρριψε εκ νέου κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια σε χθεσινή συνέντευξη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα