Ζωντανή για οκτώ ώρες έμεινε στη θάλασσα η Ελένη Τοπαλούδη

Κύκλωμα κάνει φοιτητές «βαποράκια» και τους εξωθεί στην πορνείαΣτις ίδιες φυλακές, αλλά σε διαφορετικά κελιά της απομόνωσης, βρίσκονται από χθες οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη (φωτό). Αρχικά, στο κατάστημα κράτησης του Φελλίου Γρεβενών μετήχθη ο 19χρονος Αλβανός Αλέξανδρος Λ., μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του στον Αυλώνα, ενώ λίγο αργότερα έγινε η μεταγωγή του 21χρονου Ροδίτη Μανώλη Κ. 

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος μεταφέρθηκε κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας στο Νοσοκομείο Γρεβενών για να υποβληθεί σε προληπτικές εξετάσεις. Ο Αλβανός και ο Ροδίτης θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε διαφορετικούς χώρους, ενώ θα βρίσκονται και οι δύο σε απομόνωση για να μην έχουν επαφή με τους υπόλοιπους κρατουμένους.

Την ίδια στιγμή, ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε ότι η άτυχη Ελένη έδωσε για πολλή ώρα μάχη στη θάλασσα της Λίνδου, πριν τελικά πνιγεί… Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι ο χρόνος που μεσολάβησε από τη στιγμή που η τραγική φοιτήτρια δέχτηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από τον 19χρονο αλλοδαπό και τον 21χρονο Ροδίτη ως τον πνιγμό της είναι οκτώ ώρες. Σύμφωνα με τον ποινικολόγο, εφόσον ο θάνατος επήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Η πολύκροτη υπόθεση έχει προεκτάσεις, καθώς, σύμφωνα με καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, στη Ρόδο δρα ένα μεγάλο κύκλωμα που έχει πιάσει στα δίχτυα του φοιτητές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως «βαποράκια», αρχικά προσφέροντας ουσίες σε νεαρά άτομα που επίσης σπουδάζουν στο νησί.
Οταν οι αντιστάσεις τους μειώνονται, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όργια, δίχως να υποψιάζονται ότι η εξέλιξη θα είναι να αναγκαστούν να βγουν στην πορνεία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα