Ο δήμος ξήλωσε τις (επικίνδυνες) αφίσες

Χωρίς καμία αιδώ, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν τη Θεσσαλονίκη αφίσες και μπάνερ για να διαφημίσουν τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αλεξάνδρειo ΜέλαθροΗ εικόνα τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και σε άλλες περιοχές, ακόμα και στον περιφερειακό δρόμο ήταν απογοητευτική. Οι εκατοντάδες αφίσες, εκτός από τη ρύπανση στο περιβάλλον, αποτελούν και τον νούμερο ένα κίνδυνο απόσπασης της προσοχής του οδηγού με σοβαρό ενδεχόμενο να προκληθεί τροχαίο ατύχημα.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, που αποτελεί λαμπρό παράδειγμα (σε αντίθεση με τον Δήμο Αθηναίων, όπως έχει καταγράψει η «δημοκρατία» σε πρόσφατα ρεπορτάζ), δεν χαρίστηκε ούτε στον πρωθυπουργό και αμέσως δόθηκε εντολή ξηλώματος των αφισών.

Oπως δήλωσε σε τοπικό ραδιόφωνο ο εντεταλμένος σύμβουλος Καθαριότητας Λάζαρος Ζαχαριάδης, έδωσε εντολή σε συνεργεία του δήμου να ξεκρεμάσουν ό,τι έχει τοποθετηθεί στις κολόνες φωτισμού, ενώ γερανοφόρο όχημα του δήμου συνέδραμε στην αποξήλωση των μπάνερ. «Υπάρχει κανονισμός του δήμου που απαγορεύει την αφισοκόλληση και την τοποθέτηση διαφημιστικού υλικού στις κολόνες» ξεκαθαρίζει ο κ. Ζαχαριάδης.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα