Κυριάκος κατά Τσίπρα για τα εθνικά!

Η Ν.Δ. στέκεται με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στην υποχώρηση για τη Μακεδονία, τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.Με αιχμή του δόρατος τα εθνικά θέματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της Ν.Δ. 

«Αν ήταν λίγο πιο εξοικειωμένος με την Ιστορία της πατρίδας μας, με τους αγώνες που οι πρόγονοί μας έκαναν για να γίνει η Μακεδονία ελληνική και η Ελλάδα αυτό που είναι σήμερα, δεν θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη να μας πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έσωσε τη Μακεδονία» τόνισε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον πρωθυπουργό και συνέχισε: «Κύριε Τσίπρα, ακούστε με καλά: Δεν σώσατε καμία Μακεδονία. Το μόνο που κάνατε είναι να δώσετε “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα στους γείτονές μας. Το μόνο που κάνατε είναι να πείτε “ναι” εκεί που όλοι οι άλλοι είχαν το σθένος να πουν “όχι”… Σταματήστε επιτέλους να προσβάλλετε τους Μακεδόνες και όλους τους Ελληνες. Σταματήστε να χαρακτηρίζετε ακροδεξιό και εθνικιστή όποιον διαφωνεί με την πολιτική σας».

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι «η Ν.Δ. στέκεται με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στην εθνική υποχώρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών». Παράλληλα, έστειλε αυστηρό μήνυμα και προς την Αλβανία, με αφορμή τις τελευταίες προκλήσεις. «Να γνωρίζει η Αλβανία ότι αν θέλει να κρατήσει ζωντανή την προοπτική της να γίνει κάποια στιγμή μέλος της Ε.Ε., κάτι το οποίο όλοι το επιθυμούμε, είναι μια πορεία στην οποία καμία έκπτωση από την προστασία των δικαιωμάτων των μειονοτήτων δεν χωρά» σημείωσε.

Διάλυση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκάλεσε την κυβέρνηση ότι «εκτός από πρωτοφανείς εθνικές υποχωρήσεις, διέλυσε τη μεσαία τάξη, άλωσε το κράτος μας και εξασθένησε τη δημοκρατία μας».
Εκτίμησε δε ότι «το 2019 θα είναι ένα πολύ καλό έτος για τη Ν.Δ. και ένα πολύ καλό έτος για την Ελλάδα. Θα είναι η χρονιά που θα γυρίσουμε σελίδα», περιγράφοντας το όραμά του για την Ελλάδα της επόμενης μέρας και αναλύοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματός του, με έμφαση στην ενίσχυση της μεσαίας τάξης και τη στήριξη «των πολλών».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα