«Γλείψιμο» από Αδωνι, που αποθέωσε τον Σαμαρά

Σε γελοιότητες προέβη ο Αδωνις Γεωργιάδης, καθώς με το που ανέβηκε στο βήμα του συνεδρίου, πρώτα υπέβαλε τα σέβη του στον Αντώνη Σαμαρά και εν συνεχεία αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «επόμενο πρωθυπουργό που θα γράψει Ιστορία»«Αισθάνομαι εξαιρετικό προνόμιο να μιλώ ενώπιον του πρωθυπουργού που κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ και την παράταξή μας όταν σάρωνε τη χώρα η θύελλα του λαϊκισμού» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., για να συνεχίσει και να αναπτύξει την ομιλία με την οποία υιοθέτησε πλήρως και αναπαρήγαγε πιστά όσα έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς με τη δική του ομιλία το Σάββατο. Επί της ουσίας ο κ. Γεωργιάδης πίστωσε τη σημερινή γραμμή της Ν.Δ. στον πρώην πρωθυπουργό ακόμα και για τη Μακεδονία, αδειάζοντας επί της ουσίας τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης μίλησε για «δήθεν σκάνδαλο Novartis» που εφευρέθηκε για να πλήξει τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, και αναφέρθηκε στη δημοσκοπική πρωτιά του προέδρου της Ν.Δ., σημειώνοντας ότι «άντεξε στα χαλκεία του κυβερνώντος κόμματος για την υπόθεση της Novartis και κράτησε όρθια την παράταξη και το φρόνημα στο θέμα της Μακεδονίας».

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης, «ξεχνώντας» όσα έλεγε κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη το 2015, χθες του απηύθυνε «προσωπική ευχαριστία» επειδή, όπως είπε, «κράτησε την παράταξη όρθια και θα του το αναγνωρίσει η Ιστορία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα