Ελιγμοί Κούγια: Δημιουργούν κλίμα υπέρ του Ροδίτη

«Δεν ήταν μια απλή εκτέλεση, τη βασάνισαν» φωνάζει ο πατέρας της Ελένης ΤοπαλούδηΓια προσπάθειες κάποιων να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ του 21χρονου Ελληνα κατηγορουμένου σχετικά με τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης 21χρονης Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε «κάποιους που προσπαθούν να εμφανίσουν ως δήθεν στοιχεία υπέρ των απόψεων του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων και συγκεκριμένα του Ελληνα μόνιμου κατοίκου Ρόδου, του οποίου οι γονείς είναι και σημαντικοί παράγοντες της κοινωνίας του επιχειρείν στο νησί». 

Αφορμή για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας αποτέλεσε, μεταξύ άλλων, η «επιλεκτική διαρροή εγγράφου με στοιχεία DNA τα οποία αφορούσαν ένα σίδερο που ουδεμία σχέση είχε με την ανθρωποκτονία εις βάρος του αείμνηστου θύματος». Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική» της Ρόδου, η μητέρα του 21χρονου Μανώλη Κ. φέρεται ότι ανέφερε στην κατάθεσή της πως ο γιος της παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης.

Την ίδια στιγμή, άλλη μία Ροδίτισσα αποκάλυψε πτυχές από τη συμπεριφορά του 21χρονου ως εφήβου, υποστηρίζοντας πως ο Μανώλης ήταν βίαιος με τα κορίτσια στο σχολείο, ενώ ακόμη και τα δημοτικά σχολεία τον έδιωχναν λόγω της συμπεριφοράς του.

Στο μεταξύ, ο χαροκαμένος πατέρας της 21χρονης Γιάννης Τοπαλούδης σε συνέντευξή του στο Star χαρακτήρισε τους δύο κατηγορουμένους -τον 21χρονο Ροδίτη Μανώλη Κ. και τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ.- «εν ψυχρώ εκτελεστές, βιαστές και βασανιστές». «Δεν ήταν μία απλή εκτέλεση, υπήρχαν και βασανιστήρια. Τη δολοφόνησαν και τη χτύπησαν και την ξαναδολοφόνησαν, πετώντας τη στη θάλασσα» ξέσπασε ο κ. Τοπαλούδης, δηλώνοντας ότι θεωρεί πως την ευθύνη τη φέρουν και οι δύο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα