Πατριός καταδίκασε τον εαυτό του εις θάνατον

Αυτοκτόνησε 53χρονος στην Ελευσίνα όταν αποκαλύφθηκε ότι ασελγούσε στη δεκάχρονη κόρη της συζύγου τουΤραγικό τέλος στη ζωή του διά απαγχονισμού αποφάσισε να δώσει ένας 53χρονος επαγγελματίας οδηγός μόλις η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ασέλγεια σε βάρος της κόρης της. Μη μπορώντας να αντέξει τις τύψεις αλλά και τις συνέπειες της αποτρόπαιας πράξης του, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας βρόχο με σχοινί που είχε δέσει στα κάγκελα μιας εγκαταλειμμένης αποθήκης στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στην Ελευσίνα, απέναντι από το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Μάλιστα, λίγο προτού βάλει τέλος στη ζωή του, ο αυτόχειρας είχε στείλει μήνυμα από το κινητό του στην 35χρονη σύζυγό του γράφοντας: «Θα δώσω εγώ ο ίδιος τη λύση του προβλήματος και την τιμωρία μου».

Αμέσως η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας εντόπισαν το στίγμα του κινητού του 53χρονου αυτοκινητιστή. Ετσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εγκαταλειμμένη αποθήκη, όπου ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις η γυναίκα έμαθε για τις αρρωστημένες ορέξεις του συζύγου της, τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει, ενώ ο ίδιος προσπαθούσε να την αποτρέψει λέγοντας αρχικά πως δεν είχε σχέση με όσα του καταμαρτυρούσε το 10χρονο κορίτσι.

Ομως, πάνω σε έναν έντονο καβγά που είχε το ζευγάρι παρενέβη η τρίχρονη κόρη της 35χρονης, επίσης από τον πρώτο γάμο της, αποκαλύπτοντας πως είδε η ίδια «τον μπαμπά να κατεβάζει το παντελόνι του και να μπαίνει στο δωμάτιο», δείχνοντας το υπνοδωμάτιο της αδελφής της.

Παρά τις εκκλήσεις και τον ψυχολογικό εκβιασμό που ασκούσε ο 53χρονος απειλώντας ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του αν τον καταγγείλει, η 35χρονη το απόγευμα του Σαββάτου υπέβαλε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ελευσίνας και αμέσως έφθασαν αστυνομικοί στο σπίτι της, στη Μαγούλα, για να προσαγάγουν τον 53χρονο και να τον εξετάσουν. Ομως, εκείνος είχε προλάβει να εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αναζητήσεις στη γύρω περιοχή, χωρίς να τον εντοπίσουν, έως χθες που έφτασαν στην αποθήκη και τον βρήκαν νεκρό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα