Η ΕΛ.ΑΣ. αποχαιρέτησε τον (Κ9) Τζάκι

Θλίψη στην Ελληνική Αστυνομία σκόρπισε ο θάνατος του Τζάκι, ενός γερμανικού ποιμενικού (φωτό), που υπηρέτησε με πίστη το Σώμα (Κ9) προσφέροντας με τις ικανότητές του δεκάδες χτυπήματα κατά των ναρκεμπόρων και της διακίνησης ναρκωτικών

Ετσι, την περασμένη Παρασκευή το βράδυ η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας ανάρτησε στον λογαριασμό της στο facebook τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Τζάκι:

«Μια δυσάρεστη είδηση μας περίμενε σήμερα... Ο Τζάκι έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Για επτά χρόνια προσέφερε την πολύτιμη βοήθειά του στον καθημερινό αγώνα κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, ως αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών της Χαλκιδικής. Μάλιστα, μετά την αποστρατεία του συνέχισε να προσφέρει! Ηταν ο πρώτος βετεράνος αστυνομικός σκύλος που εκπαιδεύτηκε ως σκύλος βοηθός συνεδριών για άτομα τρίτης ηλικίας και παιδιά με αναπηρίες. Δεν θα σε ξεχάσουμε! Ευχόμαστε καλό κουράγιο στον αστυνομικό συνοδό για την απώλεια ενός πιστού φίλου και συνεργάτη».