Αναγνώριση κλοπιμαίων στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Τους πολίτες που έπεσαν θύματα διαρρηκτών στην οικία τους, με τη χρήση αντικλειδιού, από τον Ιούλιο του 2018 ως τις αρχές του Δεκεμβρίου 2018, καλεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναγνωρίσουν κλοπιμαία που έχουν κατασχεθείΠρόσφατα η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης παρουσίασε την εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας είχαν διαπράξει τουλάχιστον 32 διαρρήξεις διαμερισμάτων σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Τρίκαλα.

Η επίδειξη αφορά τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν από αυτήν την υπόθεση και οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται για αναγνώριση από τη Δευτέρα 17/12/2018 ως την Παρασκευή 18/1/2019 (εκτός αργιών) και κατά τις ώρες 10.00-12.00 στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, στην οδό Μοναστηρίου 326, στον 2ο όροφο και στο γραφείο 213.
Για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310388328, καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στο facebook.com/gadth.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα