Υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη (και) ο Βούγιας

Με τον Σπύρο Βούγια (φωτό) υποψήφιο για τον δημαρχιακό θώκο του κεντρικού δήμου και σύνθημα «ΜΑΖΙ για τη Θεσσαλονίκη» προχωρά ο συνδυασμός «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη»……στη μάχη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανακοινώθηκε στην πρώτη εκδήλωσή του, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην αίθουσα «Αλέξανδρος».

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» Σπύρος Βούγιας και Νίκος Νυφούδης ανακοίνωσαν ότι ο πρώτος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Νυφούδης μίλησε για την αναγκαιότητα να είναι επικεφαλής του σχήματος ο Σπύρος Βούγιας, τονίζοντας ότι έχει τα χαρακτηριστικά για να συνθέσει τον χώρο με στόχο τη νίκη του δημοκρατικού μετώπου. «Η πόλη δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Εχουμε σχέδιο, γνωρίζουμε την πόλη. Θα πορευθούμε με επίκεντρο τον πολίτη και τον σεβασμό στον δημόσιο χώρο» υπογράμμισε ο Σπύρος Βούγιας και ανέφερε ότι ο συνδυασμός «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» διεκδικεί μεταξύ άλλων καλύτερες συγκοινωνίες και αναβάθμιση των υπηρεσιών.

«Εδώ είμαστε για να αλλάξουμε την πόλη. Ερχομαι συνεχώς από τη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα εδώ, πρόλαβα τους ποιητές, έχω επαφή με τον κόσμο της πόλης, είμαι Ηρακλής. Είμαι ένας επίμονος συγκοινωνιολόγος» σημείωσε και είπε ότι για τον ίδιο θα είναι η τρίτη και τελευταία φορά.

«Η συμμετοχή στα κοινά και η πολιτική είναι υγεία. Δεν ζω από την πολιτική. Η πολιτική είναι ένας χώρος που εκφράζουμε τις απόψεις μας» είπε ο κ. Νυφούδης.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το λογότυπο και ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 15 πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα