Φαήλος: Σφοδρά πυρά στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και στη Ν.Δ. για τη στάση τους στα εθνικά θέματα εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος ΚρανιδιώτηςΣε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο αφιερωμένη στον «εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα», παρουσία πλήθους κόσμου, ο κ. Κρανιδιώτης επεσήμανε ότι αυτά που συμβαίνουν στην Αλβανία «δεν είναι τυχαία.

Η έξαρση της επιθετικότητας, του σοβινισμού των εχθρών μας, είναι γιατί εμείς εκπέμπουμε το μήνυμα της αδυναμίας. Αυτό το μήνυμα εκπέμπει η κυβέρνηση με τις αριστερίστικες ιδεολογίες της. Ο βασικός κανόνας της αποτροπής λέει ότι πρέπει να έχεις ισχύ και θα τη χρησιμοποιήσεις για να υπερασπιστείς τα δικαιώματά σου».

Και συνέχισε ο κ. Κρανιδιώτης: «Μας κογιονάρουν ακόμη και οι Σκοπιανοί… Ξεπληρώνει η Αριστερά γραμμάτια σε αυτό τον λαό, σε αυτό το μόρφωμα, αφού οι δικοί μας αριστεροί μιλούσαν για αυτονομία της Μακεδονίας». Αναφερόμενος στην Κύπρο, διαπίστωσε επίσης «έξαρση του τουρκικού σοβινισμού. Αυτή την επιθετικότητα προκαλεί η δική μας στάση.

Η κυβέρνηση πορεύεται από την πρώτη μέρα σκυφτή» σημείωσε. «Ζούμε την περίοδο που οι Ελληνες συλλαμβάνονται από την κυβέρνηση επειδή φέρουν το ελληνικό σύμβολο. Αν δεν είναι δωσιλογισμός αυτό, τότε τι είναι;» διερωτήθηκε.
Στη Νέα Δεξιά, σύμφωνα με τον κ. Κρανιδιώτη, «παραμένουμε αταλάντευτοι στη θέση μας. Ούτε σύνθετο ούτε παράγωγο. Το όνομά μας είναι η ψυχή μας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα