Εβαλε θηλιά στο Ζάππειο

Απαγχονισμένος βρέθηκε χθες από περαστικούς άγνωστος άνδραςΣοκ προκάλεσε χθες το πρωί στους περαστικούς η εικόνα ενός νεκρού άνδρα που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο με λάστιχο ποτίσματος, δίπλα σε γνωστή καφετέρια στην περιοχή του Ζαππείου.

Οι περαστικοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο αυτό θέαμα ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και το απέκλεισε. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν ιατροδικαστής και κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων προκειμένου να συλλέξουν τις απαραίτητες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Οι έρευνες για την ταυτότητα του θύματος προς το παρόν δεν έχουν κάποιο αποτέλεσμα, καθώς δεν είχε πάνω του κάποιο έγγραφο που να υποδηλώνει ποιος είναι, ούτε κάποιο κινητό τηλέφωνο μέσω του οποίου θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν με κάποιον δικό του άνθρωπο. Κατά συνέπεια, οι έρευνες των αστυνομικών έχουν στραφεί στα δαχτυλικά αποτυπώματα του αδικοχαμένου άνδρα, μέσα από τα οποία προσπαθούν να εντοπίσουν ποιος είναι και εν συνεχεία να ειδοποιήσουν τους οικείους του.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα