Προφυλακιστέος ο Λιβανέζος που βίαζε την κόρη του φίλου του στην Κρήτη

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων ο 43χρονος Λιβανέζος που κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της ανήλικης κόρης φίλου του, τον οποίο νάρκωνε με ισχυρά υπνωτικά χάπια προκειμένου να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις τουΟ 43χρονος αρνήθηκε όλα όσα του καταμαρτυρούνται, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τις δικαστικές Αρχές. Ετσι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στη φυλακή, αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων τις κατηγορίες του βιασμού και της ασέλγειας κατά συρροήν.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση καταγγέλθηκε στις βελγικές Αρχές, καθώς η ανήλικη, που επί δύο μήνες βιαζόταν από τον 43χρονο κατά και παρά φύση, όπως αποδείχθηκε και από την ιατροδικαστική εξέταση, επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της στο Βέλγιο, μετά την παραμονή της στα Χανιά όπου ζούσε με τον πατέρα της.

Ωστόσο, η περίεργη συμπεριφορά του κοριτσιού και οι δύο απόπειρες που έκανε να δώσει τέλος στη ζωή του κίνησαν τις υποψίες της μητέρας της, η οποία ψάχνοντας το κινητό της κόρης της είδε τη φρίκη στα χυδαία μηνύματα και βίντεο που έστελνε ο δράστης, ο οποίος εμφανιζόταν να αυτοϊκανοποιείται.
Μάλιστα, προσποιήθηκε την κόρη της και συνομίλησε μαζί του. Οι βελγικές Αρχές έστειλαν σήμα στην ΕΛ.ΑΣ., η οποία εντόπισε τον 43χρονο και τον οδήγησε στη Δικαιοσύνη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα