Λουκέτο με συναίνεση Τραμπ στο φιλανθρωπικό ίδρυμά του

 Ο πρόεδρος Τραμπ συμφώνησε να βάλει λουκέτο στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα «Donald J. Trump» και μάλιστα υπό δικαστική επίβλεψη……την ώρα που συνεχίζεται η αγωγή που κατατέθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τις εισαγγελικές Αρχές της Νέας Υόρκης σχετικά με τα οικονομικά του ιδρύματος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η διάλυση του ιδρύματος επιλύει ένα στοιχείο της αστικής αγωγής, βάσει της οποίας ο πρόεδρος χρησιμοποίησε το ίδρυμα για προσωπικό και πολιτικό του όφελος.

Η δίκη θα συνεχιστεί, καθώς η Εισαγγελία επιδιώκει επίσης την επιστροφή 2.800.000 δολαρίων ως αποζημίωση και την απαγόρευση συμμετοχής σε διοικητικά συμβούλια άλλων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Νέας Υόρκης, τόσο του προέδρου Τραμπ όσο και των τριών μεγαλύτερων παιδιών του που ήταν μέλη του ιδρύματος του πατέρα τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα