Διαψεύδουν την πρώην γραμματέα του Φρουζή

Για «τερατωδώς ψευδείς» ισχυρισμούς κάνουν λόγο στη «δημοκρατία» οι δικηγόροι του Κωνσταντίνου Φρουζή, σχετικά με το 48σέλιδο δικόγραφο που κατέθεσε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας η γραμματέας του πρώην προέδρου και γενικού διευθυντή της Novartis Οι δικηγόροι Θ. Παναγόπουλος και Μ. Φαράντος αναφέρουν: «Οι τερατωδώς ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί ισχυρισμοί που φέρεται ότι διατυπώνει εις βάρος του εντολέα μας η Μ.Μ. στην αγωγή της εναντίον της μέχρι πρότινος προστάτιδάς της Novartis είναι ακριβώς οι ίδιοι που διετύπωσε στο παρελθόν, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για την εγκληματική συμπεριφορά της εις βάρος του εντολέα μας. Για τους ισχυρισμούς αυτούς έχει ήδη ασκηθεί αγωγή εναντίον της, η εκδίκαση της οποίας εκκρεμεί».

Η πρώην γραμματέας του Κ. Φρουζή απολύθηκε από τη φαρμακευτική και στις 12 Δεκεμβρίου κατέθεσε αγωγή διεκδικώντας 1.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως στην αγωγή της κατά της Novartis κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο για εξευτελισμούς, ξυλοδαρμό, σεξουαλικές επιθέσεις και απειλές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα