Προβληματισμός για την «αστάθεια» του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έδωσε και πάλι λαβή για ποικίλα σχόλια……καθώς, φτάνοντας το βράδυ της Τρίτης στο ανάκτορο Χόφμπουργκ της Βιένης για το δείπνο υποδοχής των ηγετών που συμμετέχουν στο Φόρουμ Ευρώπης – Αφρικής, εθεάθη να χάνει (ξανά) την ισορροπία του, με αποτέλεσμα δύο συνεργάτες του να σπεύσουν στο πλευρό του για να τον κρατήσουν προτού πέσει στο έδαφος.

Ανάλογο πρόβλημα αστάθειας είχε εμφανίσει τον περασμένο Ιούλιο, κατά τη διάρκεια της συνόδου του ΝΑΤΟ. Οπως ήταν αναμενόμενο, οι φωτογραφίες από το περιστατικό έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να γίνει «πάρτι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο ορισμένοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την υγεία του επικεφαλής της Κομισιόν.

Χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέρριψε τους υπαινιγμούς ότι ο 64χρονος Ζαν Κλοντ Γιούνκερ αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. «Οι φωτογραφίες κάποιες φορές λένε ψέματα, όπως το κάνουν σε αυτή την περίπτωση» δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου Μίνα Αντρέεβα στους δημοσιογράφους, απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Η Αντρέεβα σημείωσε, μάλιστα, ότι μόλις είχε επικοινωνήσει με τον ίδιο, καταλήγοντας ότι «είναι πολύ καλά», ενώ πρόσθεσε ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, ορισμένες φορές πονάει όταν περπατάει, ως αποτέλεσμα των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη σε ένα τροχαίο ατύχημα πριν από 30 χρόνια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα