Καταλήγουν (;) στον Ηλιόπουλο

Την Παρασκευή, στη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» αναμένεται, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, να πάρει ο Νάσος Ηλιόπουλος……και επίσημα -ελλείψει άλλου, πιο… σελέμπριτι προσώπου, όπως θα επιθυμούσε ο Αλέξης Τσίπρας- το χρίσμα του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας.

Ο 35χρονος υφυπουργός Εργασίας υποστηρίζεται θερμά από τον κομματικό μηχανισμό, που θεωρεί ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη στην πρωτεύουσα, όπως ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης πριν από τέσσερα χρόνια. Εχει προηγηθεί, βέβαια, μια πρωτοφανής ονοματολογία με πασαρέλα υποψηφίων ως υποστηριζόμενων από τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος διετέλεσε παλαιότερα γραμματέας της Νεολαίας Συνασπισμού, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και θεωρείται από τα πιο ικανά νέα σε ηλικία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με αντιπάλους τους έμπειρους και αναγνωρίσιμους Κώστα Μπακογιάννη και Παύλο Γερουλάνο θα έχει δύσκολη αποστολή, ωστόσο στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι ποντάρουν στον νεαρό, προαναγγέλλοντας σκληρή μάχη στην Αθήνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα