Παρασημοφόρηση του Δημήτρη Κοπελούζου από τον πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας!

Για τη συνεισφορά του στην προώθηση και την ανάπτυξη της ελληνοϊταλικής επιχειρηματικής συνεργασίας τιμήθηκε ο Δημήτρης Κοπελούζος, πρόεδρος του ομίλου Copelouzos Group, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην πρεσβεία της Ιταλίας

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοπελούζος τιμήθηκε με το Διάσημο του τάγματος του Αστρου της Ιταλίας (STELLA D’ITALIA) και τον τίτλο του Ιππότη (Cavaliere) που του απένειμε ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας. Το Διάσημο της τάξεως του Cavaliere παρέδωσε στον κ. Κοπελούζο ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Luigi Marras.

Το Διάσημο απονέμεται σε Ιταλούς και σε πολίτες άλλων χωρών οι οποίοι, μεταξύ άλλων, συμβάλλουν αποφασιστικά στην οικοδόμηση επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων της Ιταλίας με άλλες χώρες.

Ο πρέσβης της Ιταλίας στην Ελλάδα Luigi Marras αναφέρθηκε στη σημαντικότατη προσφορά του κ. Κοπελούζου στην προώθηση των ελληνοϊταλικών σχέσεων και στην πολύτιμη βοήθεια που παρείχε σε Ιταλούς επιχειρηματίες, οι οποίοι εργάζονται για την εγκαθίδρυση επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών με σκοπό την πρόοδο και την ανάπτυξη.

Ο κ. Κοπελούζος ευχαρίστησε την Ιταλική Δημοκρατία γι' αυτήν τη σπουδαία τιμητική διάκριση, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι για την Ελλάδα να ενισχύονται και να προάγονται οι διμερείς σχέσεις μεταξύ κρατών με σκοπό την ανάπτυξη και την ευημερία τους.