Η Μαρίνα Πατούλη μπαίνει «σφήνα» στον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ν.Δ. με τα «αντάρτικα» ψηφοδέλτια στους δήμους, με τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ τη διαφαινόμενη υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη στο Μαρούσι. Η σύζυγος του υποψήφιου -με τη στήριξη της Ν.Δ.- περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, φέρεται ότι προσανατολίζεται στη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στον δήμο των βορείων προαστίων, διαδεχόμενη τον σύζυγό της και παρά το γεγονός ότι έχει ήδη ανακοινώσει την υποψηφιότητά του ο Θόδωρος Αμπατζόγλου, στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Το περιβάλλον Πατούλη αφήνει να διαρρεύσει ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στο Μαρούσι τα ποσοστά που συγκεντρώνει η κυρία Πατούλη είναι ενθαρρυντικά, με αποτέλεσμα -όπως φημολογείται- να έχει αποφασίσει πολύ σύντομα να ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά της. Το όνομα της Μαρίνας Πατούλη είχε ακουστεί και για το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα. Ο κ. Πατούλης, πάντως, ανακοίνωσε τα ονόματα των 50 πρώτων υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων ανά Περιφερειακή Ενότητα Αττικής με το ψηφοδέλτιό του. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι θα είναι οι νυν περιφερειακοί σύμβουλοι Βρύνα Φωτεινή (Βόρειος Τομέας) και Γ. Βλάχος (Κεντρικός Τομέας). Επίσης, στην Ανατολική Αττική, οι Βλάχου Γεωργία, Κατσανδρή Αικατερίνη, Κιούκης Δ., Γιαρένης Δ., Καρασαρλής Αν., Πέππας Ν., Κουλουβράκη Ιωάννα, Στάμου Ν., Καρατζάς Γ., Κατσίκης Δ., Σύρμας Αγγελος Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών οι Σιδέρης Ι., Λαδόπουλος Θρ., Σαντοριναίος Ν., Βάρσου Μαργαρίτα, Κεφαλογιάννη Λουκία, Ψυχόπαιδας Λεων., Κοσμάς Δ., Κεχρής Ι., Δουνδουλάκη Ελένη, Ευσταθόπουλος Σπ., Ζαννή Ασημίνα.

Στη Δυτική Αττική υποψήφιος θα είναι ο Πέππας Χρ. και στην Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών οι Μουλιάτος Δ., Σπυρακόπουλος Ι., Κανελλόπουλος Δ., Οφθαλμίδης Παναγιώτης Υποψήφιοι στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών θα είναι οι Αγγελόπουλος Γ., Δημόπουλος Γ., Λογοθέτης Κ., Μητριάνου Ιουλία, Μωραϊτάκης Γ., Κοκόσης Ευάγ., Κουρή Μαρία. Την εκλογή τους στον Νότιο Τομέα Αθηνών θα διεκδικήσουν οι Αλαφογιάννη Μαρία, Κοκκώνης Παν., Πασβαντίδης Χαρ., Μπούλιας Ελ., Νάνου Δήμητρα, Γιάνναρος Θεόδ., Τζιγκουνάκης Χαράλαμπος. Στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς θα είναι υποψήφιοι οι Ευθυμιάδης Μιχ., Μονέος Ν., Αντωνάκου Σταυρούλα, Βοϊδονικόλας Στ., Γαλανός Ν., Γιαννακάκου Ευαγγελία, Ευσταθόπουλος Σαράντος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα