Καμαρώστε έναν ευεργέτη!

Μέγα θράσος από τον Ριχάρδο για τις εξαγωγές χρυσού στην ΤουρκίαΠούλησα χρυσό στην Τουρκία και έκανα καλό στο ελληνικό κράτος» είπε με στόμφο ο Ριχάρδος Μυλωνάς σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Σκάι! Θρασύς εμφανίστηκε στην πρώτη δημόσια παρουσία του, μετά την αποφυλάκισή του, ο γνωστός και από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις του ενεχυροδανειστής, ενώ λίγο ως πολύ αυτοπαρουσιάστηκε ως «μεγάλος ευεργέτης» της οικονομίας επιχειρώντας να δικαιολογήσει τις εξαγωγές χρυσού στην Τουρκία.

Το κεντρικό πρόσωπο της πρόσφατης υπόθεσης με την εξαγωγή χρυσού και άλλων πολύτιμων μετάλλων που διερευνήθηκε από τις αρμόδιες Αρχές επιχείρησε να περιγράψει εαυτόν ως το θύμα μιας καλοστημένης δικαστικής και αστυνομικής πλεκτάνης.

Ολα νόμιμα…

Ο Ριχάρδος Μυλωνάς θέλησε να υπερασπιστεί και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, λέγοντας ότι ο «θησαυρός» από χρυσό, ασήμι και κοσμήματα που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τις Αρχές ήταν νόμιμος. «Ο,τι βρέθηκε σε μένα ήταν όλα νόμιμα» είπε ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς στην ίδια συνέντευξη. Ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων με την επωνυμία «Ριχάρδος» και υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, τα οποία διαφήμιζε και μέσω τηλεόρασης, διαβεβαίωσε ότι «τα ενέχυρα στα καταστήματά μου δεν πειράχτηκαν.

Ολα τα καταστήματα είναι ανοιχτά. Σε εμένα, στα δικά μου καταστήματα, δεν βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά». Ο Ριχάρδος Μυλωνάς είπε ακόμη για τον χρυσό που φέρεται ότι βρέθηκε κάτω από σκάλα σε ειδική κρύπτη ότι «όλοι οι επιχειρηματίες έχουν και κάποιες κρύπτες. Είναι λογικό. Είναι για λόγους ασφαλείας».

Για τα χυτήρια είπε ότι έχει άδεια από το κράτος, ενώ για τον χρυσό που κατέληγε στην Τουρκία είπε: «Κάνουμε συναλλαγές με κάποιος Τούρκους. Πουλάγαμε όλοι σε εταιρίες της Τουρκίας, υπήρχαν μεσάζοντες. Οι εξαγωγές ήταν νόμιμες από τα ενεχυροδανειστήριά μου. Ολοι δουλεύαμε με την Τουρκία, γιατί έχει καλή τιμή».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα