Θα είμαστε εδώ, όταν θα είστε σκόνη

Αφού δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα μυαλά των ανθρώπων, τότε πρέπει να αλλάξουν τους ίδιους τους ανθρώπουςΑπό τον
Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι ένας μοιραίος άνθρωπος για τον τόπο μας. Ηταν εκείνη που πρώτη ανέλαβε να υλοποιήσει την πολιτική του εθνικού ξεχαρβαλώματος στα σύνορα, αυτή που για λογαριασμό του Τσίπρα ανέλαβε να δώσει το «άρατε πύλας» και να προσφέρει το πρώτο μεγάλο σέρβις στον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας αλλά και της Ευρώπης. Μην ψάχνετε πρακτοριλίκια και σκοτεινές ανθελληνικές δυνάμεις. Η κυρία Χριστοδουλοπούλου δεν χρειάζεται καθοδήγηση και ανταλλάγματα για να βλάψει αυτόν τον χώρο που δεν θεωρεί Πατρίδα και αυτόν τον λαό που τον θεωρεί απλά πληθυσμό. Το κάνει μια χαρά από μόνη της. Οι ιδεοληψίες της είναι επαρκέστατος καθοδηγητής των πράξεών της. Αυτό που η συντριπτική πλειονότητα θεωρεί βλάβη του Εθνους, για εκείνη είναι νίκη του διεθνισμού.

Τελευταία, στη Βουλή, αφού αμόλησε κι αυτή ένα «Μακεδόνες» για τους Σκοπιανούς με τον τρόπο που ηδονίζονται οι αριστεροί να το κάνουν, απολαμβάνοντας κάτι που παλιά θα τους καθιστούσε κοινωνικά και πολιτικά απόβλητους, είπε κι άλλο ένα ωραίο, πως το Εθνος είναι κατασκεύασμα της Ακροδεξιάς.
Μην κάνετε, όμως, ποτέ το λάθος να απομονώνετε τις ευθύνες στους ιμάντες που μεταφέρουν τις σάπιες ιδέες στην πολιτική πράξη. Το σύστημά μας είναι πρωθυπουργικό. Εχουμε ακόμη βασιλιά και δη σχεδόν ελέω Θεού, απλά δεν φοράει στέμμα, όμως έχει απόλυτη κυριαρχία στη διακυβέρνηση. Η κάθε Τασία κουκιά τρώει, κουκιά μαρτυράει.

Για καθετί που συμβαίνει υπόλογος είναι πρώτα και πάνω από όλους ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτός διορίζει και παύει τους υπουργούς του. Δεν υπάρχει τίποτε στη διακυβέρνησή του που να έγινε εν αγνοία του, λάθρα. Είναι δικές του επιλογές.
Ελεγα στην αρχή πως δεν ξέρει ποια χώρα, ποιον λαό κυβερνάει. Εκανα λάθος και απολογούμαι. Ξέρει πολύ καλά και επειδή ξέρει, γι’ αυτό εντείνει αυτή την προσπάθεια προώθησης όλης της παλαιοκομμουνιστικής ατζέντας στο Σκοπιανό, στο Βορειοηπειρωτικό, στην Παιδεία, στις σχέσεις με την Εκκλησία, ακόμη και στο πεζοδρόμιο του παρακράτους του, αλλά για το τελευταίο θα τα πούμε άλλη φορά.

Αφού ένας αιώνας προπαγάνδας της Αριστεράς στον λαό δεν μπόρεσε να του μειώσει το φρόνημα και την περηφάνια, αφού δεν μπόρεσαν οι αριστεροί να αλλάξουν τα μυαλά των ανθρώπων, τότε πρέπει να αλλάξουν τους ίδιους τους ανθρώπους, να φέρουν άλλους, τους πιο εχθρικούς στον Ελληνισμό, να τους ελκύσουν και να τους νταντέψουν με προνόμια, επιδόματα, με ρατσιστική σε βάρος των γηγενών νόμιμων πολιτών διάκριση υπέρ των μουσαφιραίων. Δεν είναι κάτι περίπλοκο, κάτι κρυφό, βγάζει μάτι. Ρεβάνς παίρνουν για όλα όσα τους έκαναν απόβλητους, μας τρίβουν στα μούτρα τις παραδοξολογίες τους, το μίσος τους για τη γη που πατάνε, για καθετί Εθνικό, αφού αρνούνται την ίδια την έννοια του Εθνους. Αυτοκτονούν, αλλά εν τω μεταξύ θα κάνουν μεγάλη ζημιά στην Πατρίδα, μέχρι να απέλθουν, πιο μισητοί από ποτέ και ηττημένοι για τελευταία και φαρμακερή. Θα είμαστε εδώ, σύντροφοι, όταν θα είστε ξεθωριασμένη μνήμη και οι βεβαιότητές σας κουρνιαχτός της Ιστορίας…

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ
www.neadexia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα