Κι άλλα επεισόδια στο κωμικό σίριαλ του «γαλάζιου» αλαλούμ στο Μαρούσι

Συνεχίζονται οι κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Μαρούσι, με κυρίαρχο θέμα την πρόθεση της Μαρίνας Πατούλη να διεκδικήσει τη δημαρχία…… απέναντι στον επίσημο υποψήφιο της Ν.Δ. Θόδωρο Αμπατζόγλου, τον οποίο στηρίζει ο απερχόμενος δήμαρχος -και σύζυγός της- Γιώργος Πατούλης!

Την αντίθεση του Γιώργου Πατούλη (υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής πλέον) στην υποψηφιότητά της επιβεβαίωσε η ίδια η κυρία Πατούλη σε συνέντευξή της, τονίζοντας ότι, παρ’ όλα αυτά, θα κατέβει κανονικά στις εκλογές. 

«Δεν υπάρχει καμία πικρία με τον άντρα μου. Ηταν αρνητικός, δεν γνώριζε τη στιγμή της υποψηφιότητας γιατί υπήρχε μια πολύ έντονη αντίδραση» είπε και πρόσθεσε: «Εγώ, όταν βρήκα κλειστές πόρτες, έπρεπε να επιλέξω. Δεν δέχτηκα κανένα κάλεσμα να συνεισφέρω στο πλευρό του Θεόδωρου Αμπατζόγλου». Την ίδια ώρα ο κ. Αμπατζόγλου σε παρέμβασή του τόνισε ότι κριτήριό του είναι «το συμφέρον των πολιτών και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες οποιουδήποτε… Η ενότητα του Αμαρουσίου δεν θα διασφαλιστεί από υποψηφίους που επένδυσαν στον διχασμό των Ελλήνων».

Σφήνα ΣΥΡΙΖΑ

Τους εσωκομματικούς τριγμούς στη Ν.Δ. επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος κάνει λόγο για «νοσηρή κατάσταση που δεν τιμά την εικόνα της πόλης» και προσπαθεί ματαίως να αυτοπροβληθεί ως ανεξάρτητος. «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι ανεξάρτητη στην πράξη και ακηδεμόνευτη από κομματικές εξαρτήσεις» δήλωσε, προκαλώντας πολλά σχόλια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα