Κάλαντα με… κωλοτούμπα για τον Τσίπρα!

Δεν φάνηκε να χάρηκε πολύ ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη μικρή γιορτή που οργανώθηκε στο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων, στην οποία μαθητές σχολείων έψαλαν τα κάλαντα στον ίδιο και στην Μπέτυ Μπαζιάνα. Κι αυτό διότι ο guest star της χριστουγεννιάτικης γιορτής, ένας «μάγος» που κλήθηκε να διασκεδάσει τα μικρά του 78ου Νηπιαγωγείου Αθηνών και του Πρότυπου Εθνικού Νηπιοτροφείου με τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του, υπέβαλε -άθελά του προφανώς- τον κ. Τσίπρα στη βάσανο να πει την… απαγορευμένη λέξη «κωλοτούμπα»! Ο ταχυδακτυλουργός ζήτησε συγκεκριμένα από τον πρωθυπουργό να τον… βοηθήσει στη μικρή παράσταση που έδινε. Ο Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε προθύμως, αλλά η συνέχεια αποδείχθηκε… μαρτυρική, καθώς χρειάστηκε να επαναλαμβάνει τα λόγια του μάγου. «Αμπρα κατάμπρα, τούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μια κωλοτούμπα» ήταν τα μαγικά λόγια που κλήθηκε να πει, ανασύροντας αυτονόητους συνειρμούς, καθώς ως γνωστόν επί των ημερών του η ελληνική λέξη «κωλοτούμπα» κατέστη διεθνής όρος.

Ο πρωθυπουργός γελώντας -μάλλον αμήχανα- «σύστησε» τον ταχυδακτυλουργό στους μικρούς επισκέπτες του Μαξίμου. «Ο νέος υπουργός Οικονομικών, παιδιά» είπε με διάθεση να διασκεδάσει την κατάσταση.

—-

Κέρασμα από Κουτσούμπα!

Εμφιαλωμένα κρασιά με τη «συλλεκτική» ετικέτα «100 χρόνια ΚΚΕ»… κέρασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας τα στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. Παύλο Χρηστίδη και Μανώλη Χριστοδουλάκη! Ο εκπρόσωπος και ο γραμματέας της Χαριλάου Τρικούπη είχαν πάει για φαγητό σε ταβέρνα της Θήβας. Εκεί όμως είχε συνεστίαση η τοπική του ΚΚΕ, παρόντος του Δημήτρη Κουτσούμπα. Η «πράσινη» παρέα έλαβε κέρασμα από τον γραμματέα του ΚΚΕ ένα… μπουκάλι κρασί με ετικέτα που έγραφε «100 χρόνια ΚΚΕ». Ο κ. Χρηστίδης χαιρετώντας τον κ. Κουτσούμπα τού είπε ότι θα βάλει το άδειο μπουκάλι στο γραφείο του ως ενθύμιο, με τον κ. Κουτσούμπα να του δωρίζει ένα ακόμη μπουκάλι…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα