ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2019

Το κέντρο μεταφυσικών ερευνών «Καζαμπούμπου», σε συνεργασία με τη στήλη, παρουσιάζει το πρώτο σετ προβλέψεων για το νέο έτοςΑπό τον
Παναγιώτη Λίακο

• Ιανουάριος: Ψηφίζεται με τα μπούνια η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκορπίων. Η περίχαρη ατμόσφαιρα σκιάζεται από την εύρεση «ορφανών» βαλιτσών στον αύλειο χώρο του σκορπιανού Κοινοβουλίου. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του κρατιδίου έσπευσε στην περιοχή και, εξετάζοντας τις βαλίτσες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (μεγεθυντικός φακός αγορασθείς από τσαντιροπάζαρο), εντοπίζονται ίχνη σκισμένου δεκαδόλαρου και μια καρτ βιζίτ από κάποιον «κύριο Τζορτζ».

• Φεβρουάριος: Σφοδρές οι αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. Ανελίστες εθναμύντορες που υπόσχονταν κάθε δεκαήμερο και μια νέα παραίτηση τώρα υπόσχονται ότι θα ψηφίσουν μεν τη συμφωνία, αλλά θα παραιτηθούν αμέσως μόλις ο σκορπιανός στόλος καταναυμαχήσει τον ελληνικό στον Κόλπο του Θερμαϊκού. Επίσης, δεσμεύονται να παραιτηθούν αν λιώσουν οι πάγοι στην Ανταρκτική και απαγορευτεί διά νόμου η έγχυση τζατζικίου στα σουβλάκια «με απ’ όλα».

• Μάρτιος: Οι εκλογές πλησιάζουν και μαζί τους και οι Απόκριες. Λεφούσια από χαρούμενους, τρελούς, νεοφιλελεύθερους καρναβαλιστές, ντυμένοι με την τελευταία λέξη της πατριωτικής μόδας, περιμένουν εναγωνίως τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ. να κυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να δηλώσουν αμέσως μετά ότι θα την εφαρμόσουν με «βαριά καρδιά», διότι «υπάρχει συνέχεια του κράτους» και «η Ελλάδα πρέπει να τηρεί τις διεθνείς δεσμεύσεις της». 

• Απρίλιος: Τεράστια κοσμολογική ανακάλυψη τον μήνα που στη μεταπολιτευτική Ελλάδα συνδέθηκε με την 21η ημέρα του. Το στερέωμα, ο ουρανός, το μεγαλείο που μας σκέπει είναι άλλο για τον υπόλοιπο πλανήτη και άλλο για την Αριστερά. Οταν οι σταλινικοί «αγωνιστές της δημοκρατίας» μιλούσαν δακρυσμένοι για το Πολυτεχνείο, τη χούντα, τον Ζαχαριάδη, τον Τίτο, τον Τσαουσέσκου και -πάνω απ’ όλα- την «έφοδο στον ουρανό», εννοούσαν τα δημόσια ταμεία. Επρόκειτο για έφοδο στα δημόσια ταμεία τελικά!

• Μάιος: Μήνας εκλογών. Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα εκλογικά τμήματα των Εξαρχείων και σε όσα ψηφίζουν οι αθρόα ελληνοποιηθέντες επενδυτές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και τη Σομαλία. Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν τα πάει και τόσο καλά. Κανονικός πανωλεθρίαμβος, σύντροφοι. Χασούρα λα βιτόρια σιέμπρε. 

Ιανουάριος: Ψηφίζεται με τα μπούνια η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή των Σκορπίων. Η περίχαρη ατμόσφαιρα σκιάζεται από την εύρεση «ορφανών» βαλιτσών στον αύλειο χώρο του σκορπιανού Κοινοβουλίου. Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του κρατιδίου έσπευσε στην περιοχή και, εξετάζοντας τις βαλίτσες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (μεγεθυντικός φακός αγορασθείς από τσαντιροπάζαρο), εντοπίζονται ίχνη σκισμένου δεκαδόλαρου και μια καρτ βιζίτ από κάποιον «κύριο Τζορτζ».• Φεβρουάριος: Σφοδρές οι αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή. Ανελίστες εθναμύντορες που υπόσχονταν κάθε δεκαήμερο και μια νέα παραίτηση τώρα υπόσχονται ότι θα ψηφίσουν μεν τη συμφωνία, αλλά θα παραιτηθούν αμέσως μόλις ο σκορπιανός στόλος καταναυμαχήσει τον ελληνικό στον Κόλπο του Θερμαϊκού. Επίσης, δεσμεύονται να παραιτηθούν αν λιώσουν οι πάγοι στην Ανταρκτική και απαγορευτεί διά νόμου η έγχυση τζατζικίου στα σουβλάκια «με απ’ όλα».• Μάρτιος: Οι εκλογές πλησιάζουν και μαζί τους και οι Απόκριες. Λεφούσια από χαρούμενους, τρελούς, νεοφιλελεύθερους καρναβαλιστές, ντυμένοι με την τελευταία λέξη της πατριωτικής μόδας, περιμένουν εναγωνίως τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛ. να κυρώσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να δηλώσουν αμέσως μετά ότι θα την εφαρμόσουν με «βαριά καρδιά», διότι «υπάρχει συνέχεια του κράτους» και «η Ελλάδα πρέπει να τηρεί τις διεθνείς δεσμεύσεις της». • Απρίλιος: Τεράστια κοσμολογική ανακάλυψη τον μήνα που στη μεταπολιτευτική Ελλάδα συνδέθηκε με την 21η ημέρα του. Το στερέωμα, ο ουρανός, το μεγαλείο που μας σκέπει είναι άλλο για τον υπόλοιπο πλανήτη και άλλο για την Αριστερά. Οταν οι σταλινικοί «αγωνιστές της δημοκρατίας» μιλούσαν δακρυσμένοι για το Πολυτεχνείο, τη χούντα, τον Ζαχαριάδη, τον Τίτο, τον Τσαουσέσκου και -πάνω απ’ όλα- την «έφοδο στον ουρανό», εννοούσαν τα δημόσια ταμεία. Επρόκειτο για έφοδο στα δημόσια ταμεία τελικά!• Μάιος: Μήνας εκλογών. Σαρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα εκλογικά τμήματα των Εξαρχείων και σε όσα ψηφίζουν οι αθρόα ελληνοποιηθέντες επενδυτές από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και τη Σομαλία. Στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν τα πάει και τόσο καλά. Κανονικός πανωλεθρίαμβος, σύντροφοι. Χασούρα λα βιτόρια σιέμπρε. 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα