Σταμάτης Μαλέλης: Ολεθρος για την Ελλάδα ο Κυριάκος

Χαμός στο ΚΙΝ.ΑΛ. από τη ρουκέτα του Μαλέλη κατά της Ν.Δ.! Προσπάθησε να τα μαζέψει άρον άρον ο ΧρηστίδηςAλυσιδωτές εκρήξεις στο ΚΙΝ.ΑΛ. πυροδότησαν δηλώσεις του Σταμάτη Μαλέλη με τις οποίες ακυρώνεται άρδην και μάλιστα εκ των έσω το προεκλογικό αφήγημα της Φώφης Γεννηματά περί ίσων αποστάσεων από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γραμματέας Επικοινωνίας του κόμματος και στενός συνεργάτης της επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ., σε εντελώς διαφορετική γραμμή, υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν ίδιες αποστάσεις με ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία», με το σκεπτικό ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση», προσθέτοντας μάλιστα ότι ο «Κυριάκος Μητσοτάκης θα φέρει τον όλεθρο». 

Οπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε γενικός συναγερμός στο εσωτερικό του ΚΙΝ.ΑΛ., που έτσι κι αλλιώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ομοιογένειας, αναγκάζοντας τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη να παρέμβει άρον άρον «αδειάζοντας» τον κ. Μαλέλη.

«Η σύγχρονη Κεντροαριστερά δεν χωράει στα δήθεν μέτωπα που επιχειρούν να την εντάξουν. Ούτε σε μέτωπα δήθεν προοδευτικά με τον ΣΥΡΙΖΑ που τίποτα προοδευτικό δεν έχει να επιδείξει ούτε ως αντιπολίτευση ούτε ως κυβέρνηση αλλά ούτε και σε μέτωπα δήθεν συστημικής κανονικότητας με τη Ν.Δ.» σημείωσε ο κ. Χρηστίδης, προσθέτοντας παράλληλα ότι «ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα».

Υπό το βάρος των εσωκομματικών αντιδράσεων, ο γραμματέας Επικοινωνίας προσπάθησε στη συνέχεια να μαζέψει την αρχική δήλωσή του με δύο αναρτήσεις στα social media. «Κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν. Το ότι είναι νεοφιλελεύθερος ο Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι είναι προοδευτικοί αυτοί. Η προοδευτική διακυβέρνηση περνά μόνο μέσα από την ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής. Η πόλωση που καλλιεργούν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί σε αδιέξοδο» σημειώνει στην πρώτη, ενώ στη δεύτερη αναφέρει: «Τις συνεργασίες θα τις καθορίσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του. Τέλος σε αυτή τη συζήτηση που καλλιεργούν τα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ., που αγωνιούν μόνο για τα ποσοστά τους και όχι για την υπέρβαση της κρίσης».

Τις δηλώσεις Μαλέλη υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό στο Μέγαρο Μαξίμου. «Καλωσορίζουμε κάθε άποψη που αναδεικνύει τον όλεθρο της Ν.Δ.» σχολίασε ο Νίκος Παππάς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα