Οδύσσεια για ΑμεΑ στη Γλυφάδα

«Μέχρι εδώ» λέει πατέρας 17χρονουΣε οδύσσεια κατέληξε την περασμένη Παρασκευή η βόλτα ενός πατέρα με τον ανάπηρο γιο του, οι οποίοι αναγκάστηκαν επί 45 ολόκληρα λεπτά να περιμένουν μπροστά από διάβαση ΑμεΑ στη Γλυφάδα ώσπου ένας ασυνείδητος οδηγός να πάρει το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητό του. 

Οπως περιγράφει ο πατέρας του 17χρονου αγοριού σε ανάρτησή του στο facebook, μόλις έφτασε με τον γιο του στη συμβολή των οδών Γιαννιτσοπούλου και Κύπρου, ένα όχημα είχε κλείσει τη ράμπα και τη διάβαση. Μάλιστα, στο σημείο υπήρχαν διπλοπαρκαρισμένα και άλλα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει με το αναπηρικό αμαξίδιο του παιδιού του: 

«Είναι κάτι στιγμές που απλά σού στρίβει, απλά λες μέχρις εδώ και αυτή ήταν μια τέτοια στιγμή. Κάθισα μπροστά στη ράμπα με τα πόδια του Δημήτρη από το αμαξίδιο να ακουμπάνε τη θέση του συνοδηγού και αποφάσισα να περιμένω μέχρι να έρθει, όσο χρόνο και να έκανε» τονίζει χαρακτηριστικά στο κείμενό του. 

Τελικά, ο οδηγός εμφανίστηκε περίπου 50 λεπτά αργότερα και ζήτησε μια τυπική συγγνώμη, λέγοντας πως βιάζεται και πρέπει να φύγει! Στη συνέχεια της ανάρτησης ο πατέρας του 17χρονου περιγράφει και άλλες κωμικοτραγικές σκηνές, καθώς εμφανίστηκαν συγγενείς και φίλοι του νεαρού, ζητώντας του τον λόγο για την αντίδρασή του! Στο τέλος της ανάρτησής του ο απηυδισμένος πατέρας προτρέπει τους πολίτες να αντιδρούν για να διεκδικούν τα αυτονόητα για τα παιδιά τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα