Ομολόγησε τον φόνο της 28χρονης κόρης του

Την είχε θάψει στον κήπο του!

Μια απίστευτη τραγωδία ήρθε στο φως στην Κέρκυρα κατά τη διάρκεια της αναζήτησης μιας 28χρονης κοπέλας, την εξαφάνιση της οποίας είχε δηλώσει χθες το πρωί ο σύντροφός της. Η άτυχη νεαρή βρέθηκε αργά χθες νεκρή στην περιοχή της Αλεπούς και το βράδυ ο ίδιος της ο πατέρας «έσπασε» και ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε! 

Ο φίλος της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου ανησύχησε όταν δεν εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στην επιχείρηση όπου εργαζόταν και ενημέρωσε τις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι είχε λόγους να πιστεύει πως εξαφανίστηκε χωρίς τη θέλησή της. Ωστόσο, δεν εκδόθηκε Silver Alert, καθώς δεν είχε συμπληρωθεί το απαραίτητο χρονικό διάστημα και οι αστυνομικοί «χτένιζαν» την περιοχή για να την εντοπίσουν.

Αντιφάσεις

Κατά τη διάρκεια των ερευνών οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος της αγνοούμενης νεαρής. Μεταξύ αυτών που έδωσαν κατάθεση ήταν και ο πατέρας της, ο οποίος, αφού έπεσε σε αντιφάσεις, στη συνέχεια φέρεται ότι καθοδήγησε τις έρευνες σε περιοχή όπου τελικά βρέθηκε η σορός της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα της άτυχης Αγγελικής βρέθηκε θαμμένο στον κήπο του σπιτιού του πατέρα της το βράδυ της Τετάρτης. Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο. 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο καθ' ομολογίαν παιδοκτόνος δεν ενέκρινε τον δεσμό της κόρης του και αυτό ήταν το κίνητρο για να τη σκοτώσει...